Marie (33) a Vladimír (58) Růžičkovi: Miminko k oslavě výročí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marie (33) a Vladimír (58) Růžičkovi: Miminko k oslavě výročí?

Vladimír Růžička s Marií oslaví 5 let od svatby.
Vladimír Růžička s Marií oslaví 5 let od svatby. (Koláž VIPsport)

Utíká to jako voda! Marie (33) a Vladimír (58) Růžičkovi zanedlouho oslaví pět let od svatby. Manželka hokejového trenéra si od prvního velkého výročí dost slibuje, a očekávání jsou proto velká. To aby se bývalý trenér národního týmu koukal činit!

Za normálních okolností by na oslavě výročí tolik nelpěla, první pětka se ale přeci jen musí oslavit jinak než výročí předchozí. Na jaký standard takového dne je vlastně Marie zvyklá? "Většinou si prostě uděláme hezký večer, dobré jídlo, kytičky a podobně. Tentokrát zatím nemáme žádný speciální plán. Tentokrát to asi nechám spíš na manželovi, doufám, že mě něčím překvapí," prozradila Marie plná nadějí serveru ŽivotvČesku.cz.

Jak sama dobře ví, láska k hokeji je velmi silný cit, kterému člověk obětuje značnou část svého života. U legendy z Nagana a bývalého úspěšného trenéra národního týmu to platí dvojnásob. Za tu dobu se ale u Vladimíra priority přeci jen změnily. "Ze začátku pro mě pochopitelně bylo soužití s hvězdou těžké. Člověk si musí zvyknout, že partner opravdu žije hokejem, tráví tím skutečně mnoho času. Ale už jsem si na to zvykla. A je pravda, že můj manžel se opravdu snaží, a když nemá hokej, je s námi a opravdu se nám věnuje," chválí svého manžela Marie.

Klíma s Růžičkou i o Pešánovi: Tlak je pořád. Dneska tam je, tak má moji podporu

Video se připravuje ...

Vladimír Růžička je otcem dvou dospělých dětí, dcery Evy a syna Vladimíra. Právě Eva ze svého tatínka před šesti lety udělala pyšného dědečka malého Lukáše. Sám se ale před čtyřmi lety stal trojnásobným tatínkem, když mu Marie porodila holčičku Lejlu. Jelikož je ovšem na prahu šedesátky, do třetice bylo všeho dobrého, teď už dost! "My jsme se o tom s manželem spolu bavili, ale zkrátka nechceme, pro teď nám dcera stačí. Ani bych neřekla, že je pro mě jako pro mámu něco náročného. Malá je opravdu moc hodná, takže je to s ní vážně jednoduché. Spolupracuje, poslouchá a podle mě u nás víceméně všechno klape, jak má," dodala spokojeně Marie Růžičková.



Přečtěte si
mbmb
2. 3. 2022 • 14:49

Ještě neznamená když umí hokej že je charakter.otresne baby jsou Trávníčková,Pomeje a tahle! A kombi dědek mladá u Gotta ,Jandy a dalších. Bylo by nejlépe nepsat o těch cirkusových koních nic.He­lenka,­Hanič­ka,Ma­ruška totéž

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.