Drsný porotce show Peče celá země: Co nenávidí na soutěžících? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drsný porotce show Peče celá země: Co nenávidí na soutěžících?

Josef Maršálek
Josef Maršálek (archiv Josefa Maršálka)

Další řada oblíbené show Peče celá země už brzy odstartuje na České televizi. Porotce Josef Maršálek (39) si s novými soutěžícími užije své. Na oblíbeného cukráře nastoupí někteří vyzbrojeni taktikou a budou se chtít vetřít do jeho přízně. To ovšem na porotce rozhodně nefunguje.

První řada pořadu slavila před dvěma roky úspěch. Amatérští cukráři s nadšením předváděli své výkony a vše bylo v rovnováze. V letošní řadě se představí o dost odvážnější soutěžící, kteří přišli s cílem zvítězit… To ovšem není hlavní gros cukrářské show. „Je to vlídná soutěž, a pokud tam lidé nejdou s tím si to užít a jdou za cílem vyhrát, tak si myslím, že si vybrali špatný formát,“ řekl Aha! na tiskové konferenci ve škole vaření Maršálek, jenž se na začátku natáčení nevyhnul taktice energií nabitých soutěžících.

»Hagrid« Maršálek z Peče celá země: Už nepeču! Pořad mu převrátil život vzhůru nohama

Video se připravuje ...

„Zkoušeli to na mě, to víte, že ano,“ přiznal porotce. „Strašně nemám rád prdolíbactví. Je to to nejhorší, co můžete dělat. Dobrá rada nad zlato zní zůstat sám sebou a neprodávat nějakou pózu, kterou si myslíte, že se zavděčíte,“ doplnil Josef s tím, že ta autentičnost vás úplně s klidem dovede do finále, protože tohle je amatérská soutěž.

Taktizování ale nebylo jediným překvapením, se kterým se Josef oproti prvnímu ročníku u soutěžících setkal. „Pak je tu ještě druhá věc. Jestli víte, že Maršálek nemá rád mascarpone a do každého receptu ho dáváte, protože mu chcete dokázat, že se Maršálek mýlí, tak je to velmi odvážné,“ dodal na závěr s úsměvem úspěšný cukrář, který si ale jinak celé natáčení velmi pochvaloval a především atmosféru, která i přes nějaké menší mráčky na place panovala.

Josef Maršálek: SOUTĚŽÍCÍ TO NA MĚ ZKOUŠELI!

Video se připravuje ...

Parťačkou v hodnocení cukrářských výrobků mu bude »makrónková královna«, blogerka, spisovatelka a lektorka cukrářských kurzů Michaela Landová. Na ostré lokty nových soutěžících se můžete těšit už v sobotu 12. března ve 20:10 hod. na České televizi.

Moderátoři Bebarová a Kopta: Hráli na city

Moderátory cukrářského pořadu budou stejně jako v první řadě Tereza Bebarová (46) a Václav Kopta (56). Herce také trošku překvapila připravenost nových soutěžících a někdy až přehnané snažení se zvítězit. „Hned od prvního dne jsme věděli, že tato naše letošní parta viděla první řadu, a to velmi detailně. V tomto kole se daleko více taktizovalo. Zkoušeli to na city, na humor. Bylo srandovní to pozorovat. Věděli, co na Pepu Maršálka platí, ale musím říci, že marně. Pepa je neoblomný a hlavně zkušený. Koukne a vidí,“ řekl Aha! moderátor.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.