Expert o krásné dceři Gotta: Mistr by byl pyšný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Expert o krásné dceři Gotta: Mistr by byl pyšný

Charlotte zdědila nejen talent, ale i půvab
Charlotte zdědila nejen talent, ale i půvab (Popkoncert)

Ačkoli je zvykem, že o sobě z rodiny Karla Gotta (†80) dává vědět hlavně nejstarší dcera Dominika (48), teď přišla příjemná změna! Charlotte Ella se s fanoušky podělila o fotku z hor. Páni... vyrostla do ještě větší krásy!

Když s tátou, Karlem Gottem, nazpívala píseň Srdce nehasnou, mnozí jí okamžitě přisoudili kariéru zpěvačky. I sám Mistr se několikrát zmínil, že je Charlotte neskutečně talentovaná a že by klidně mohla jít v jeho stopách. Teď se ale stále více ukazuje, že si bude moct vybírat. Kromě talentu totiž podědila i ty nejlepší rysy obou rodičů a má všechny předpoklady k tomu dobýt přehlídková mola. 

Charlotte Ella Gottová

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...

„Charlotte Elle to podle mě moc sluší, je vidět, že z ní bude krásná slečna. Líbí se mi její ležérní účes,“ pochválil ji pro ŽivotvČesku.cz stylista Kája Pavlíček. To, co si myslí její fanoučci, si lze jen domýšlet. Charlotte má totiž vypnuté komentáře. Vzhledem k tomu, že jí to ale nesmírně sekne, jde odhadnout, že by ji zahrnuli samou chválou. 

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 3. 2022 • 00:38

Gott umřel jen jednou, ale ty holky /hlavně ta starší/ s ním umírala víckrát.
Celý život bude mít před očima jeho žlutou vyhaslou tvář.
Gottová Ivana je strašně blbá.

-bello-
1. 3. 2022 • 00:35

Jsem mrtvá smíchy.
Kráska od Gotta se může s další kráskou / od Kubelkové / vzít za ruku a klidně mohou obě škobrtat na molu.Jistí je tam jejich jména, ne však jejich vizáž!

1pravda1
28. 2. 2022 • 22:55

a to jim bylo jen kolem 13 let!

1pravda1
28. 2. 2022 • 22:54

prohlédla jsem si fotky, no muselo to být pro holky strašné natáčet umírání otce a ještě se na to dívat v kině s cizími lidmi, kolik z vás by to dalo, dívat se na umírání milovaného člověka na plátně, prý ani natáčet nechtěly, ale Ivana je přemluvila, říkala v nějakém rozhovoru.

AHel
28. 2. 2022 • 22:22

Podle mě jsou holky normální, žádné krásky, prostě průměr, určitě asi jejich oblečení bude nadstandardní, tím hodně dohoní, nevím zda jsou milé a usměvavé. Nikdy nebyla příležitost to nějak zjistit. Spíše jsou plaché, ustrašené a nikoliv ve své kůži, to je asi pochopitelné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.