Menzelová se podělila o zvláštní rituál s Jiřím: FOTKA JAKO DŮKAZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Menzelová se podělila o zvláštní rituál s Jiřím: FOTKA JAKO DŮKAZ

Olga Menzelová
Olga Menzelová (profimedia.cz)

Olga Menzelová (44) si 23. února veřejně zavzpomínala na zesnulého manžela Jiřího Menzela (†82). V tento den by totiž oslavil své čtyřiaosmdesáté narozeniny. Na tuto počest prozradila svým fanouškům jeden z jejich pravidelných rituálů.

Menzelová prozradila, že Jiří nerad slavil své narozeniny. Proto většinou utíkali někam mimo Českou republiku, aby mu jeho oslavu nikdo nepřipomínal. „Vždy, když jsme spolu někam šli, tak Jirka byl rychle hotový, oblečený, připravený a já většinou stála ještě nahá v koupelně a malovala si řasy. Pak už to dělal tak, že seděl oblečený v bundě nebo v kabátě a čekal na židli,“ svěřila se Olga pro web Extra.cz

Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání

Video se připravuje ...

Podle jejích slov na ni manžel tam nahoře čeká a ona počítá s tím, že jí jako vždy vynadá za zpoždění. Legendární režisér Jiří Menzel zemřel 5. září 2020 na covid-19. Jeho manželka na něj stále vzpomíná a uctívá jeho památku.

Olga Menzelová: Svoje děti nemlátím, ale občas musím zklidnit nervy sklenkou vína

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
25. 2. 2022 • 23:14

Uctívá jeho památku - čím, dvěma dětma, které má s jinými muži a asi žila se třemi chlapy současně? Tato ženská byla podle mého názoru jen jeho ostudou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.