Noční můra Kate Mátlové: Vila v obležení exekutorů a policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Noční můra Kate Mátlové: Vila v obležení exekutorů a policie

Kateřina Mátlová
Kateřina Mátlová  (Foto Blesk – archiv Blesku, archiv Kateřiny Mátlové)

Tohle nechce zažít nikdo. Mimořádně náročný den zažívá muzikálová zpěvačka Kateřina Mátlová (42), která musí od rána čelit nemilé návštěvě. Vilu, kterou vlastní firma, jejíž součástí je i Kateřinin partner Michal Kovář (45), je nyní v rukou exekutorů. Aby toho nebylo málo, na místě také zasahovala policie.

Probuzení do noční můry - tak by se dalo nazvat ráno Kateřiny Mátlové. Ta pobývala ve vile, na jejíž dveře dnes zaklepali exekutoři s policií. „Policisté vyjížděli do ulice Nad Zlatnici na žádost exekutora, který žádal o součinnost při výkonu exekuce. Na místě hlídka hovořila se ženou i exekutorem, nikdo po policistech ale nic nepožadoval, hlídka proto odjela,“ oznámil Blesku mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Podnikatel Michal Kovář, který s partnerkou Kateřinou Mátlovou vychovává dceru Karolínku, má již delší dobu problém s exekucí. Nyní ovšem spadla klec. „Jde o pravomocné rozhodnutí exekutorů, tři miliony zaplatí. Je to záležitost, která se táhne 10 let.“ Městský soud v Brně přitom po Michalu Kovářovi vymáhá přes 17 milionů korun! Ani Kovář, ani jeho partnerka se k této kauze zatím nevyjádřili.

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
22. 2. 2022 • 16:06

U Cechov mi neskutocne prekaza to ich o***nie sa po druhych. Je to priserne trapne uz len to pocuvat, a pozerat sa na to.. Maju jedine stastie, ze sprostost neboli. Stale iba kopiruju po druhych, ale vystatuju sa,ako keby boli najmudrejsi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.