Slunečná po dvou letech končí! Lambora promokl, Batulková šlohla razítko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slunečná po dvou letech končí! Lambora promokl, Batulková šlohla razítko

Po 2 letech padne poslední klapka
Po 2 letech padne poslední klapka (TV Prima, ara)

Každá pohádka má svůj konec. Ta ze seriálu Slunečná se završí velkolepou svatbou. Eva Burešová (28) si coby Týna konečně řekne »ano« s Jankem v podání Marka Lambory (26). Herci a štáb se proto vrátili na místo činu. V kostele v Zápech to začalo pohřbem táty Popelky neboli Oty Jiráka (72) a veselkou to tam také končí!

Při poslední scéně všichni netrpělivě čekali před kostelem, až se objeví ústřední dvojice Eva Burešová a Marek Lambora. Nevěsta se ještě připravovala v zázemí a ženich s lehkou nervozitou popocházel opodál. „Šaty už znám. Pro Týnu jsou osudové, měla si v nich vzít Štěpána, než mu utekla. Jsou po její mamince a vdávat se v nich Týna zkrátka musí. Je to dědictví,“ prozradila před velkým dnem herečka.

Slunečná je ve finále: Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!

Video se připravuje ...

Na jejím parťákovi už bylo znát, že potřebuje odpočinek. „Probudil jsem se unavený a vůbec se mi nechtělo vstávat. Ty dny předtím byly velmi náročné,“ posteskl si Lambora. Smích i dojetí Uvnitř se sešli všichni, někteří se potkali poprvé, jiní se zase dlouho neviděli. Byla to největší scéna, co do počtu lidí, tak i významu celého seriálu. „Recituješ ten slib a přemýšlíš o tom, že v kostele říkáš, že někoho miluješ, slibuješ mu lásku. Tak vás to na chvíli přepadne, ale hned to zase zmizí. Den před natáčením jsem psala produkci, když mi poslala časy nástupů na natáčení, jestli bude nějaká rozlučka se svobodou. Nebyla,“ smála se Burešová. „Byl ve mně takový zvláštní pocit, protože to celé končí, a zároveň je dnešek velký den pro naše postavy. Končí celý seriál,“ svěřil se po emotivní scéně Lambora v obklopení kolegů. Pak už loučení i vzpomínání nebralo konce.

Exkluzivně! Ukázka videoklipu Slunečná na Blesk.cz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.