Nikol Štíbrová k nepoznání! Bez váhání šla s kůží na trh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nikol Štíbrová k nepoznání! Bez váhání šla s kůží na trh

Nikol se netají, že si občas ráda zamlsá
Nikol se netají, že si občas ráda zamlsá (Profimedia)

Přestože krásná herečka, influencerka a dvojnáslobná maminka Nikol Štíbrová (34), nyní Leitgeb, se v minulosti kvůli váze dost trápila, poslední dobou je jako proutek. S krásnou siluetou nepohnulo ani druhé těhotenství a porod. 

V roce 2020 na svůj profil vložila porovnávací snímky z roku 2011 a 2020. Ty nedělilo jen 9 let, ale také více než 9 kilo. „Trápila jsem se, ne že ne. Čím víc jsem měla v hlavě, že je nějaký problém, tím víc jsem přibírala,“ svěřila se před časem fanouškům a dodala: „Zhubla jsem, až když jsem to přestala mít v hlavě a přestala jsem se s tím zabývat.“

Nikol Leitgeb s malým Tobiasem

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

 

Čas na „hlouposti“ rozhodně nemá ani teď. Osm měsíců po porodu totiž zapózovala s druhým synkem Tobiasem, který si už v porodnici vysloužil přezdívku Mauglí, v náručí oblečena jen do titěrného body a ukázala perfektní tělo!

Ještě v létě přitom vtipkovala a bez skrupulí předvedla solidní visící pupík při radovánkách se starším synem Mathiasem u bazénu. Ten je ale jako mávnutím kouzelného proutku fuč a na Nikol není poznat, že by kdy vůbec rodila. 

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.