Ladislav Štaidl: Veselku zatím neplánuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ladislav Štaidl: Veselku zatím neplánuje

Ladislav Štaidl přišel oslavit 20. výročí otevření salonu Maxim s přítelkyní Míšou (vlevo).
Ladislav Štaidl přišel oslavit 20. výročí otevření salonu Maxim s přítelkyní Míšou (vlevo). (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Hudební skladatel Ladislav Štaidl (62) sice do společnosti zavítá opravdu sporadicky, ale oslavu 20. výročí otevření prvního soukromého kadeřnického salonu Maxim si prostě nemohl nechat ujít.

Hudební skladatel Ladislav Štaidl (62) sice do společnosti zavítá opravdu sporadicky, ale oslavu 20. výročí otevření prvního soukromého kadeřnického salonu Maxim si prostě nemohl nechat ujít. Jak by taky ne, když salon patří jeho dlouholeté kamarádce Ludmile Štinglové, sedminásobné mistryni republiky v účesové tvorbě, do jejíž péče se svěřuje řada celebrit.

„Chodím do tohoto salonu ke své kamarádce Lídě opravdu pravidelně. Ona mě totiž stříhá dobrých čtyřicet let,“ prozradil Štaidl, který na oslavu dorazil se svou přítelkyní, zdravotní sestrou Míšou. Té se také Ladislav věnoval po celou dobu a až na malé výjimky ji nespustil z očí. O tom, jestli plánují svůj vztah po několika letech zpečetit svatbou, ale Štaidl moc mluvit nechtěl. „Já nic neplánuji a chovám se spontánně. Dělám jen to, co mi dovolí okolnosti,“ dodal Štaidl. Výročí salonu přišli oslavit i Jitka Zelenková, Milan Drobný, Hana Křížková, Hana Krampolová a řada dalších pravidelných zákazníků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.