Devadesátky skončily a ČT nezahálí: CHYSTÁ OSMDESÁTKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Devadesátky skončily a ČT nezahálí: CHYSTÁ OSMDESÁTKY

Seriáloví vyšetřovatelé Ondřej Sokol, Kryštof Bartoš, Martin Finger, Vasil Fridrich a Robert Mikluš (zleva).
Seriáloví vyšetřovatelé Ondřej Sokol, Kryštof Bartoš, Martin Finger, Vasil Fridrich a Robert Mikluš (zleva). (Foto ČT)

Sotva se s obrazovkami České televize rozloučil seriál Devadesátky, deníku Aha! se podařilo zjistit, že jsou na spadnutí Osmdesátky! A tím, kdo by je mohl režírovat, je opět slovenský filmař Peter Bebjak (51), který s Devadesátkami lámal neděli co neděli rekordy ve sledovanosti.

Informace deník Aha! získal z několika zdrojů na Kavčích horách. „Já o tom, co se chystá či nechystá, nemůžu mluvit. Ale také jsem o tom slyšel,“ odpověděl na náš dotaz ohledně Osmdesátek Bebjak. Sama televize zatím na naše informace nereagovala. „Scénář je skoro hotový, teď se musí rozhodnout, zda ten formát seriálu bude stejný jako Devadesátky,“ svěřil zdroj z produkce a popsal velký otazník.

Reflex podcast: Veronika Bednářová a Vojtěch Rynda o seriálu Devadesátky

Video se připravuje ...

Finger a kdo dál?

Tedy to, zda tvůrci do nového kriminálního projektu přenesou i některé herce z Devadesátek. „Třeba Martina Fingera nebo Ondřeje Sokola, kteří jsou v Devadesátkách starší, a tedy mohli na policii pracovat už v 80. letech. Ale o tomhle se ještě bude jednat,“ dodal s tím, že rozhodnuto má být během jara, aby se případně v druhé části roku mohlo začít natáčet. Pokud Osmdesátky skutečně vzniknou, zavřou se tak na chvíli dveře k případnému pokračování Devadesátek, které by si jejich fanoušci, v návaznosti na jejich lednový a únorový úspěch, přáli.

Přijede Volha

Milovníci dobových seriálů se na jaře můžou těšit na čtyřdílnou minisérii Volha o řidiči Československé televize za normalizace. V chystané novince si zahrají třeba Kryštof Hádek (39) či Jiří Lábus (72).

Seriál Devadesátky sleduje skutečné kauzy té doby

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.