Neuvěřitelná reakce na chování Muradova: MONIČIN TÁTA PŘEKVAPIL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Neuvěřitelná reakce na chování Muradova: MONIČIN TÁTA PŘEKVAPIL

Josef Bagár s Machem vychází na výbornou.
Josef Bagár s Machem vychází na výbornou. (Instagram, archiv Blesku)

Každý vztah prochází vývojem a i krize k němu patří. Zda-li si to myslí ale i tatínek Moniky Bagárové (27), to je otázka. Poté, co se s Makhmudem Muradovem (32) rozešli a po měsíční pauze potvrdili návrat, se k situaci vyjádřil. 

„Ano, jsme s Machem opět spolu. Musíme na vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme víc času trávit spolu. Mach teď letí organizovat galavečer do Uzbekistánu, ale brzy se zase vrátí,“ oznámila Bagárová návrat k MMA bijci.

Bagárová po porodu překvapila prarodiče! 

Video se připravuje ...

V kuloárech se ale proslýchá, že Muradov se vrátil jen naoko. V rodném Uzbekistánu plánuje zhmotnit politické ambice a pro ty se mu hodí vyvolávat dojem spořádaného občana, který má plnohodnotnou rodinu. „Mach chce jít do politiky a kvůli tomu potřebuje stabilní image,“ informoval eXtra blízký člověk z okolí páru. 

Muradov byl také viděn s cizími slečnami, podle magazínu Sedmička byl viděn s neznámou blondýnkou ve čtyřhvězdičkovém hotelu Step kousek od Palmovky. Prý si užívali v sauně a bazénu, měsíc na to seděl s jinou kráskou na luxusní večeři při svíčkách. Kromě záletů se mluvilo i o tom, že má mít v Uzbekistánu údajně dítě. 

To je silné kafe i pro chlapa ostříleného životem. Pan Bagár však spoléhá na vlastní úsudek a ani přes všechny zlé zvěsti o Machovi neřekl půl špatného slova. Dokonce se ho i zastal.  „S Makhmudem máme úplně normální vztah, tam není žádný problém,“ uvedl Josef Bagár pro slovenský web Pluska.

Monika Bagárová o rakovině: Máme jí v rodině! Musím na vyšetření

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
zlobit
21. 2. 2022 • 09:57

A mně se líbí, že po něm neplive, je to věc mladých a těm stejně "neporučí". Jinak je článek o ničem.

pravlast
20. 2. 2022 • 18:43

Někomu k anonymní slávě psát do diskusí v AHA!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.