Drsný verdikt Gondíkové nad Langmajerem: Poprděný dědeček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nelítostný verdikt Gondíkové nad Langmajerem: Poprděný dědeček

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková v Showtime
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková v Showtime (FTV Prima)

Dostává jednu roli lamače ženských srdcí za druhou a patří do top 10 nejcharismatičtějších herců současnosti. Jiří Langmajer (55) ale prý zas takový kňour není! Jeho žena, Adéla Gondíková (48), nad ním vynesla nelítostný verdikt.

„Jirka je poprděný dědeček,“ překvapila Adéla slovy o herci, o kterém značná část dámského pokolení sní. Naštěstí ale upřesnila, že tento soud je spjat s tím, jak se chová k malému vnoučkovi Timíkovi. „On si to užívá. Třeba i to, že s ním může na zahradě vozit hlínu. On je Jirka takový zemědělec, takže jsme koupili kolečko a už to tam jede. Je to fajn,“ prozradila pro Ženy.cz. 

Felix bouchl do stolu: Dáda musí na léčení! A dcera Gondíkové po operaci srdce

Video se připravuje ...

Sám Langmajer už dříve přiznal, že si svou roli dědečka náramně užívá: „Hraju si s ním, pitvořím se. To, co dědečkové dělaj, šišlám, po čtyrech chodím do schodů, ze schodů... A jsem nesmírně šťastnej, protože si myslím, že to přišlo ve správnou chvíli. Mohlo to přijít ještě dřív,“ popsal herec Blesku.

V létě také sdílel společnou fotografii s manželkou Adélou a malým Timim, pod kterou připsal: „Tohle jsou ty nejhezčí chvíle v mém životě. Klouček vnouček, princezna Maybe (pejsek pozn. red.:), milovaná žena a pětapadesátiletý pán.“

Hvězdy Sestřiček pekly po zdravotníky: Gondíková práskla, jak je Langmajer vybíravý!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kuromrd
20. 2. 2022 • 15:54

některým ženám při sexu hojně unikají plyny, Adélka patří mezi ně, proto ta zmínka o stavu Jirky jakožto postiženého dědečka,,

mord
15. 2. 2022 • 21:40

Svůj k svému. dokonale k sobě pasují oba velmi hloupí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.