13. komnata Mayerové: Identita utajeného otce šokuje! Byl to ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

13. komnata Mayerové: Identita utajeného otce šokuje! Byl to ...

Carmen Mayerová
Carmen Mayerová (FTV Prima)

Ani ona to do svých 16 let nevěděla. Carmen Mayerová (77) se ve své televizní 13. komnatě svěřila, že se až jako puberťačka dozvěděla, kdo je její biologický otec. Maminčin manžel, malíř a architekt Carlos Mayer, jehož příjmení herečka celý život nosí, to nebyl.

Carmen v roce 1960 poprvé uslyšela z úst maminky pravdu. Jejím skutečným otcem byl důstojník německého wehrmachtu. 

Jen dopis a fotka Ten ke konci druhé světové války padl do zajetí a s největší pravděpodobností zemřel. „Byl prostě součástí systému. Jmenoval se Manfred. Mám po něm jen dopis a fotografii,“ říká herečka dojatě. Tatínkovi Carlosovi nikdy nepřiznala, že to ví. Nechtěla ho ranit. I když se rodiče postupem času rozvedli, stejně o ni a její starší sestru Aidu (†72) obětavě pečoval.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Španělka po mamince

Carmen Mayerová je plným jménem Maria de Monte Carmen Carin Martorell Mir Mayerová de Kostka. Její matka byla totiž Španělka z baleárského ostrova Mallorca. Provdala se za německého architekta Mayera a žila s ním v Trutnově, kde se také narodila Carmen. O tom všem bude herečka vyprávět ve své 13. komnatě, kterou můžete vidět už dnes od 21.20 hod. na ČT1. Dneškem počínaje přesouvá Česká televize tento cyklus z pátků na středy.

Tereza Kostková: O novém filmu i o tom, jak trávila čas během onemocnění covidem!

Video se připravuje ...

Kostku propálilFišer

První manželství Carmen s kolegou Maxmiliánem Hornyšem (†87) skončilo rozvodem a ona odešla s tříletou dcerou Kateřinou do Prahy do Městských divadel pražských. A tady potkala Petra Kostku (83), s nímž je dodnes. „Když se u nás v divadle objevila, začalo se kolem ní točit hodně kolegů,“ vzpomíná František Němec (78). Jednou postřehl, že Petr a Carmen k sobě mají blíž než ostatní. „Já to ale nerozkecal,“ brání se Němec. A na otázku Kostky, kdo to tedy tenkrát byl, prozradí: „Standa Fišer!“



Přečtěte si
pelagie
10. 2. 2022 • 09:29

mbmb
10. 2. 2022 • 06:53

Peníze za takové řeči, Kostka ve Všechnopárty opravdu proč to neřekli již dávno?! Nebylo by to šik před 89 , když u Bolka nevadil bratr emigrant, Andrejko i v PZO tři emigracky Ani Bohdalce sestra ve Svedsku, prostě umí vždy tihle.

mord
9. 2. 2022 • 22:34

Copak uslintaná nulo zase už tě bere závist co? No jo ty žádné peníze nikdy mít nebudeš šmudlo budeš jenom slintat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.