Pro dobrotu na žebrotu: Těhotná Farna pod tvrdou palbou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pro dobrotu na žebrotu: Těhotná Farna pod tvrdou palbou!

Ewa Farna má vlastní značku svíček.
Ewa Farna má vlastní značku svíček. (foto Instagram.com)

Ani v pokročilém stádiu těhotenství zpěvačka Ewa Farna (28) nepolevuje a stále je po pracovní stránce velmi akticní. Třebaže se zpěvu v blízké budoucnosti nebude moct věnovat v takové míře, jako tomu bylo doteď, našla si ideální náhradu, s níž se bez zpěvu na chvíli objede.

V dnešní době není nijak neobvyklé, že se slavné tváře pouští i do projektů, které jsou díky velkému jménu předurčeny k úspěchu. Ať už jsou to merche v podobě mikin, diářů nebo fotoalb, které vydává influencerské trio 3v1, nebo vlastní kosmetická značka, kterou má například influencerka a youtuberka Anežka Chudlíková alias NotSoFunnyAny. Ewa Farna se do podnikání také ponořila a svým fanouškům nabídla produkt, s nímž nemohla šlápnout vedle. Kdo by totiž nemiloval svíčky?!

Zlatá slavice Ewa Farna v 7 pádech Honzy Dědka: Dvě děti budou masakr! Nevím, co budu dělat…

Video se připravuje ...

"Každý, kdo mě zná, ví, že svíčky miluju. A po letech čichání těch cizích mám vlastní. Začínáme třemi vůněmi," oznámila Ewa Farna na svém instagramovém profilu pod snímkem, na němž jsou zdokumentované všechny prvotiny. Prodej svíček s názvem MOMENT zpěvačka spouští jak v Polsku, tak i v České republice. Ani nyní se ovšem zpěvačce nepodařilo nadchnout všechny fanoušky.

Jednou z výhod celého balíčku, který si člověk objedná, je skutečnost, že minimalistické svíčky dorazí zabalené ve vodou rozlořžitelných pěnových bublinách. Důkazem bylo krátké video, v němž Farna představuje tuto ekologickou vychytávku. Jenomže mince má dvě strany, a tak někteří lidé tento progresivní styl balení ve finále zas tak progresivním neshledali.

Nová zlatá Česká slavice Ewa Farna: Po svém vítězství neskrývala emoce!

Video se připravuje ...

Ewě následně vytkli, že kvůli krátkému videu plýtvá vodou, aby názorně předvedla, že se ochranná fólie skutečně rozpustí. Těmto nespokojeným sledujícím Farna poslala stručná vztaz: "Ano, opravdu jsou lepší a ekologičtější než plast. Nenatáčím se ve sprše a pojala jsem to jako zábavu s dítětem, ale obvykle to dělám tak, že je pod sebe nasypu do sprchy a spláchnu je třeba během sprchování, ať se méně mrhá vodou. Způsobů je hodně," cituje Ewu Farnou server ŽivotvČesku.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.