Černochová si servítky nebere: Takhle sepsula holky z Black Milk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Černochová si servítky nebere: Takhle sepsula parťačky z Black Milk

V dobách Black Milk: (zleva) Kerndlová, Zeťová, Černochová.
V dobách Black Milk: (zleva) Kerndlová, Zeťová, Černochová. (Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Přibyl, showpix.cz, ara)

Tereza Černochová (38) zaznamanelala úspěch nejen jako zpěvačka skupiny Monkey Business, ale také jako talentovaná soutěžící taneční soutěže StarDance, v níž se probojovala až před brány finále. Upozornila na sebe již před dvacetilety jako členka dívči kapely Black Milk. Je ještě se zbývajícími členkami v kontaktu?

Zkraje 21. století byly dívčí kapely obzvlášť populární, ve světě slavily úspěch především britské Spice Girls či americké trio Destiny's Child v čele s Beynocé. Ani česká hudební scéna nezůstala bez svých zástupkyň. Dohromady se daly Tereza Černochová, Helena Zeťová (41) a Tereza Kerndlová (35).

Tereza Černochová pro časopis Moje psychologie

Video se připravuje ...

Jak už to u dívčích kapel bývá, po jejich rozpadu si jde každá svou vlastní cestou, a ne všechny se dokážou udržet na výslunní. Ani Black Milk se tento osud nevyhl, jak ostatně přiznala i Tereza Černochová s tím, že někdo si slávu uchoval zpěvem, někdo viděl příležitost v sociálních sítích a někdo se zkrátka a dobře stáhl z veřejného života.

„Naše cesty se prostě rozešly a každý dělá to, co chce. Někdo dělá kariéru ve Španělsku z baráku s nádherným výhledem a je aktivní na sociálních sítích, někdo o sobě nedává vůbec vědět a nevíme o něm nic. Já jsem ráda, že to mám tak, jak to mám, a že zpívám v Monkey Business, což je můj tajný splněný sen, který byl vyslyšen,“ přiznala Černochová v rozhovoru pro rádio Expres FM. Zpěvačka pomalu, ale jistě opouští klub třicátníků, ale rozhodně nezoufá.

Jak to Tereza Kerndlová dělá, že je tak sexy? Osciluju mezi leností a hyperaktivitou!

Video se připravuje ...

Ke kulatinám si navíc chce dát velmi osobní dárek, kterým si zároveň splní svůj sen. „Širokou veřejnost asi moc nebude zajímat, ale mně je to jedno, já si to chci prostě splnit, mít svoje vlastní dílo. Sama si skládám texty, sama si dělám hudbu. Konzultuji to s kamarády hudebníky a stávám se čím dál erudovanější. A opravdu se na těším na výsledek,“ dodala Černochová, jak informoval web Super.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.