Alžběta II. během oslav rozhodla: Camilla bude královnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alžběta II. během oslav rozhodla: Camilla bude královnou!

Alžběta II. prohlásila, že se Camilla stane příští královnou.
Alžběta II. prohlásila, že se Camilla stane příští královnou. (Profimedia.cz/Instagram)

Britská královna Alžběta II. (95) včera v soukromí oslavila 70 let svého panování a překvapila celou Británii, když nejen potvrdila syna Charlese (73) za svého nástupce, ale také rozhodla, že jeho manželka Camilla (74) bude královnou!

„Je mým upřímným přáním, aby Camilla měla titul královny. Věřím, že Charlesovi i jí poskytnete tolik podpory, kolik jste poskytli mně samotné,“ napsala královna v prohlášení. Ukončila tím roky nejistoty, zda Camilla, kterou si Charles vzal po tragické smrti první ženy Diany (†36), nebude po jeho nástupu na trůn jen princeznou. Současně končí i spekulace, že by po královně mohl nastoupit její vnuk William (39). Novým králem tak bude Charles jako Karel III. a William se po něm stane Vilémem V.

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 2. 2022 • 21:55

Nevím kde jste vzal(a) že je Camilla opilec a Charles degenerovaný ale ani jedno není pravda.Elizabeth je velice vážená takže korunu taky nepohřbí a mohlo by vás napadnout že kdyby byla Camilla a Charles jakýmkoli způsobem nevhodní nikdy by je královna nepodporovala.

mbmb
7. 2. 2022 • 06:05

stará Elizabeth pohřbí britskou korunu,opilec Kamila spolu s degenerovaným synem smrtelná kombinace. Plodili děti s příbuznými a výsledek?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.