Dominika Kadlčková, hvězda seriálu Ulice: Chci nová ňadra! Lékaři: Nesmíš, ochrneš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Kadlčková, hvězda seriálu Ulice: Chci nová ňadra! Lékaři: Nesmíš, ochrneš!

Dominika Kadlčková
Dominika Kadlčková (: archiv)

PRAHA – Modelka Dominika Kadlčková (17) touží po umělých ňadrech. Prsní implantáty ji však mohou navždy připoutat na vozík! Její zdeformovaná páteř by totiž nezvládla tíhu silikonů.

Modelka Dominika Kadlčková (17) touží po umělých ňadrech. Prsní implantáty ji však mohou navždy připoutat na vozík! Její zdeformovaná páteř by totiž nezvládla tíhu silikonů. A tak jí nezbude než se obejít bez nových prsou. Z hezkých jedniček ještě hezčí trojky bohužel nebudou!

Hvězda seriálu Ulice Dominika Kadlčková, která se před časem zasnoubila s italským právníkem Frederikem, se chce ještě víc líbit nejen svému snoubenci. „Chtěla bych větší prsa, hrozně moc,“ přiznala deníku Aha! Kadlčková. S umělými silikony má však smůlu! „Jako tanečnice si úplně zničila páteř, má nějakou deformaci, navíc je to i dědičné po mamince, která má ale krásná ňadra,“ prozradila nám její manažerka. I s malým poprsím však Kadlčková rozjela slibnou kariéru v Itálii, a dokonce se dostala do reklamy na pepsi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.