Výsměch jak hrom! Vojnar ze sebe udělal pořádného šaška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Výsměch jak hrom! Vojnar ze sebe udělal pořádného šaška!

Petr Vojnar se jaksi popletl
Petr Vojnar se jaksi popletl (profimedia)

Petr Vojnar (45) má za sebou šarádu, za kterou by se nemusel stydět ani ani ten nejlepší komediant. Údajný spor s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (52), který Vojnar neváhal pořádně rozmáznout na sociálních sítích, má totiž dohru, ze které vyšel jako úplný trouba!

Chtěl být za drsného chlapa, jenže je za šaška. Šarvátka se Soukupem se mu ostře nevyplatila. Vojnarovi totiž došlo až moc pozdě, že spor, ve kterém létají vzduchem urážky, nevede s majitelem televize Barrandov, Jaromírem Soukupem, ale s jeho falešným profilem! Na kauzu upozornil Expres.cz.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Konflikt započal odvysíláním jednoho z dílů pořadu VIP svět, v němž se Soukup opřel do Vojnarovo nepovedeného počinu s italským producentem Grillottim a Dominikou Gottovou (48). Soukup zde Vojnara označil za nulu, co nic neumí. To samozřejmě otřáslo egem bývalého člena T-Boyz, že musel náležitě reagovat. Jedovatou slinu si upustil ve svých instastories, kde Soukupovi vzkázal, že jestli se o něm mluví v pořadu VIP svět, tak to znamená jediné - že není nula a následně zveřejnil soukromé zprávy, kde se do Soukupa pořádně obul. Jen to nebyl Soukup. 

Nutno uznat, že si šprýmař Vojnara pořádně povodil. Dokonce došlo i na Vondráčkovou! „Myslím si o tobě, že jsi parazit a snažil ses využít Lucinku,“ napsal mu například a Vojnar pěnil jak nejlevnější mýdlo. O to víc, když mu došlo, že musí sklapnout paty, protože si nepíše se Soukupem, ale že mrhá časem s někým, kdo se evidentně dobře baví jeho polohysterickou eskapádou. Nadarmo se neříká 'důvěřuj, ale prověřuj' aneb prát špinavé prádlo na veřejnosti se nikdy nevyplácí...

Lucie Vondráčková: Vánoce? Letos je to tristní...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
7. 3. 2022 • 23:27

No jo, kope si ten Petr, jak umí. Jde z něho oheň a kdoví, co všechno ještě. K tomu vypadá mladší, než je.. Skutečně nepříjemný pohled pro diskutujícího „velebného kmete“.. První dojem, když jsem Petra V. viděla poprvé vedle Lucie, že si chytla mladšího muže kolem 30-35 let, tak mi připadal. I kdyby – dnes je to moderní, že ?
A někdo jiný : nasadí si děravé + extrémně vypasované džíny velikosti minimálně o číslo menší, než by měli být – tak to nepomúže a stejně vypadá někdy ten někdo pomalu na 70-tnika. I když mu tolik není. Já se ptám, proč ? Proč jeden púsobí mladě a jiný jako zarostlý dědek, který si už nepamatuje ani jména a počet všech použitých z jeho mega-poschoďáku s nákladem štěstí. Pardon, s nákladem ženských. „Ten vúz už jel“ – to fakt vidno. A těžkotonážnou váhou zřejmě semlel někoho na tragikomickou postavičku..

aveneta
7. 3. 2022 • 03:18

Vojnar vsadil na kartu s Dominikou...to bohužel nevyšlo jak si zřejmě představoval byť tu komedii financoval někdo jiný

mbmb
6. 3. 2022 • 20:30

Zeptejte se chytrolina Pohlreicha, ten se vyzná v Covidu, určitě vám řekne vše k jakémukoliv tematu

1pravda1
6. 3. 2022 • 18:28

Podle mého názoru je Soukup převlékač kabátů nyní kalouskovec mnohem horší než Vojnar... to co předvádí ve svém pořadu za hranou všeho, a doufám, že skončí u soudu, jak urážel Frantu Janečka byla něco odporného, a to mu Soukup chodí se ženou, která Janečka opustila a mám s ním dceru. Takže se obul do Franty, že sebral covid dotace, ovšem že sebrala Ivana Gottová přes milion dotací, to mlčí.... farizej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.