Důležité prohlášení Vondráčkové! BUDOU SE DÍT VĚCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Důležité prohlášení Vondráčkové! BUDOU SE DÍT VĚCI

Vondráčková a Vojnar slibují pravdu?
Vondráčková a Vojnar slibují pravdu? (CNC_David Kundrát)

Je až neuvěřitelné, jak se Lucii Vondráčkové (41) a Petru Vojnarovi (45) daří rozdmýchávat další a další spekulace o jejich vztahu - nevztahu. Svými tezemi si společnost rozdělili na ty, kteří jim to baští, a na odpůrce, kteří vidí jen kalkul a potřebu se zviditelnit. A zvlášť druhá skupina čeká na den D, kdy půjdou s kůží na trh. Teď Vondráčková prohodila cosi o břěznu. 

Ze sledu posledních dní to vypadá, že se cesty Vondráčkové a Vojnara rozdělily, zatímco ona se věnovala svému novému albu, Vojnar odjel pracovně do Las Vegas a krátce na to se pustil do spolupráce s italským producentem Grillottim (62) a Dominikou Gottovou (48) a zanechal svů rukopis v textu písně Pro tebe, která mimojiné dostala pěknou sodovku. 

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Vondráčková se od Vánoc vyhýbá jakémukoli vyjádření na adresu Vojnara, jak čert kříži, ale sem tam utrousí něco, co sledující nechává v napětí. Důkazem je její nedávné vyjádření: „Já se chci vyjadřovat ke své práci, ne k tomu, o čem se spekuluje. Mně je jedno, o čem se spekuluje. Počkejte za měsíc. Budou věci, které budou následovat. Počkejte do března,“ řekla Vondráčková pro ŽivovČesku. Chtěla tím snad říct, že přijde nějaké rozuzlení toho, jak to tenkrát s Vojnarem bylo?

Lucie Vondráčková: Vánoce? Letos je to tristní...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
16. 2. 2022 • 13:50

Že jim není stydno, krmit národ jejich soukromím, které si každý chráníme, Upadají na úroveň Dominiky a Agáty.

AliAlice
4. 2. 2022 • 10:30

kristinn...tak co se týká toho strapňování,a tak jsou na tom oba stejně....to jak se pořád zviditelňují,a tváří se tajemně no,jinak by po nich neštěkl pes....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.