Moderátor Rosák odhalil pravdu: Oženil jsem se kvůli prachům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátor Rosák odhalil pravdu: Oženil jsem se kvůli prachům!

Jan Rosák s manželkou.
Jan Rosák s manželkou. (R. Klejch)

Manželství Jana (74) a Jiřiny (65) Rosákových se zdá naprosto idylické. Koneckonců trvá už 45 let a oba jsou spolu pořád šťastní. Teď ale oblíbený moderátor přiznal šokující věc – ke svatbě svolil kvůli finanční nouzi!

Při pohledu na manžele Rosákovy by asi nikoho nenapadlo, že se v roce 1977 brali z nějakého jiného důvodu, než z čisté lásky.

Finanční nouze

„Bylo to narychlo, ale ne proto, že bychom čekali dítě. Mnozí si to mysleli, ale pravda byla jiná,“ prozradil moderátor legendárního Videostopu či primáckého pořadu Poklad z půdy. Namísto těhotenství ho prý do chomoutu dovedla finanční nouze! „Ženil jsem se z těžkých finančních důvodů a přiznávám, že zištně,“ svěřil Rosák pro slovenský server pluska.sk.

Jan Rosák o Vánocích: Dárky už moc nekupujeme, leze to do peněz!

Video se připravuje ...

Rychlá svatba

Nebylo to ale tím, že by jeho nastávající byla tak zámožná. „Chtěli jsme totiž využít novomanželskou půjčku, kterou člověk mohl dostat jen do dovršení třiceti let. Později už ne. Tak jsem se kvůli těm prachům rychle oženil,“ popsal moderátor. Ani po 45 letech ale ničeho nelituje. „Věděli jsme, že k sobě patříme a že dřív nebo později bychom se stejně vzali,“ dodal Rosák s tím, že urychlené rozhodnutí v jeho případě dopadlo nanejvýš dobře.

Trojnásobný dědeček

Ze všeho nejvíc si teď Rosák vychutná to, že je trojnásobným dědečkem. Od starší dcery Zuzany má vnučku Lili (8), vnuka Ryana (4) a od mladší dcery Marie ještě tříletého Honzu, který se jmenuje po dědečkovi.

Státní pohřeb Žbirky nebude?! A žena Rosáka má covid po 3. očkování!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.