Účet za Gottovou vyráží dech! Tolik za Domču už vyplázl italský mecenáš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Účet za Gottovou vyráží dech! Tolik už za Domču vyplázl italský mecenáš

Dominika Gottová a Gabriel Grillotti
Dominika Gottová a Gabriel Grillotti (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Co je spojeno s Karlem Gottem (†80), to si vyslouží velkou pozornost. Toho si byl patrně vědom i italský producent a zpěvák Gabriel Grillotti (61), jenž se pokládá za Mistrova velkého fanouška, a jakmile se naskytla příležitost spojit síly s jeho nejstarší dcerou Dominikou (48), neváhal.

Vítězství tak měly zaznamenat obě strany. Písní Pro Tebe chtěla Dominika uctít otcovu památku, zároveň se však jednalo o příležitost, jak si zajistit slušný finanční obnos. Píseň vznikla již minulý rok, než Dominika odletěla do Finska. Za recitace a natočení videoklipu si tehdy odnesla 50 tisíc. Účast na křtu a jeho distribuce jí měly vynést další slušnou sumu, a možná proto byl pro Dominiku návrat do Česka tolik klíčový. Jakmile to koronavirové podmínky dovolily, zaplatil italský zpěvák Dominice letenky do Prahy, ubytování i kadeřníka na chystanou tiskovou konferenci.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

Tím ovšem podle Blesku spolupráce mezi Grillottim a Dominikou nekončí. Akcí, na nichž by píseň propagovali, mají přichystaných víc, což znamená i více peněz pro Dominiku, která je momentálně bez práce. Ačkoli se manžel Timo snaží rozjet turné po Latinské Americe, zatím ve Finsku oba žijí především ze sociálních dávek. Lze tedy předpokládat, že se z jedné písně Dominika bude snažit těžit, jak dlouho to jen půjde. „Můj táta také natáčel a zpíval za honorář. A pořadatelé se o něj starali," řekla ostře Blesku Dominika, jejíž návrat do Česka přišel Grillottiho již na 120 tisíc korun!

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzambulka007
2. 2. 2022 • 14:18

Muzete mi nekdo rict, proc se ten jeji tydyt snazi koncertovat v Latinske Americe, ktera je chudobna a obzvlast dnes lide nemaji na rozhazovani? Navic tam zadny velky zajem o neho neni. Mne to pripada, ze se mu tam lepe preziva z finske socialky a jeste muze predstirat, ze neco dela.
A jak to tak vypada, tak s tim rozvodem tato vypecena dvojka jenom hrala komedii, protoze doufali, ze tak asi neco dostanou.

ivuska1
30. 1. 2022 • 14:32

Ano , souhlas.

ivuska1
30. 1. 2022 • 14:23

Souhlas.

ivuska1
30. 1. 2022 • 14:22

Absolutni souhlas.

ivuska1
30. 1. 2022 • 14:22

Ja tu pisen slysela a dle meho nazoru se jim opravdu povedla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.