Dcera norského krále v moci šarlatána: SHÁNÍ LEDVINU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera norského krále v moci šarlatána: SHÁNÍ LEDVINU!

Šaman Durek a princezna Martha Louise
Šaman Durek a princezna Martha Louise (Instagram)

Kdysi nenápadná matka tří dětí, dnes rozvedená, s milencem pochybné pověsti a v zajetí mystiky lidí, co rozmlouvají s mrtvými. Märtha Louise (50), dcera norského krále Haralda V. (84), je středem pozornosti a norský tisk otevřeně píše, že se ocitla v moci podvodníka. Ten teď onemocněl a princezna mu shání novou ledvinu!

Už v roce 2004 se princezna spřátelila s jasnovidkou Lisou Williamsovou (48), která tvrdila, že komunikuje se zesnulými. Palác to nekomentoval. V roce 2017 se rozvedla s manželem Arim Behnem (†47), který začal pít a o Vánocích 2019 spáchal sebevraždu. To už ale Märtha Louise zcela podlehla kouzlu amerického šamana Dureka Verretta (47).

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...

„Požádal ji (Verrett) o ruku, ale královská rodina zrovna držela smutek za Behna, tak z toho nic nebylo,“ napsal tehdy server Royal- Central. Verrett, jehož otec pocházel z Haiti, oslovil bohaté Američanky směsí filozofie, která má vést k poznání sebe sama, získání nové síly, kultivované lásky i lepšího sexu. „V bohaté nabídce amerických šamanů nic objevného, ale kupodivu to zabírá,“ napsal jeden znalec hollywoodské smetánky.

Mezi horlivými obdivovatelkami kazatele nového duchovna najdeme herečky Gwyneth Paltrowovou (49) a Ninu Dobrevovou (33) nebo zpěvačku LeAnn Rimesovou (39). Verrett ale nakonec našel štěstí v dalekém Norsku. Šaman si norskou princeznu zcela podmanil. Když si tzv. biohackingem (pokus o ideálně vyvážený život včetně stravy) poškodil ledvinu, Märtha Louise mu hned nabídla svoji, ale jako dárkyně nevyhovovala.

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...

„Jsem silný a budu bojovat,“ vzkázal Verrett světu. „Pro Märthu Louisu to byl šok, nejdřív zpráva o nemoci, pak to, že nemůže darovat ledvinu,“ prozradil společný přítel s tím, že princezna se teď snaží využít svých známostí k sehnání vyhovujícího dárce.

Rozchod po španělsku

Infantka Cristina (56), starší sestra španělského krále Filipa VI. (53), oznámila rozchod s manželem Iňaki Urdangarinem (54), se kterým má 4 děti. Bývalý házenkář Urdangarin měl poměr s mladší kolegyní a navíc si od roku 2018 odpykává pětiletý trest za podvody, i když dnes už s volným režimem, v rámci něhož může spát mimo věznici. Cristina musela tehdy jako spolupachatelka zaplatit pokutu 7 milionů korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.