Moderátorka Tereza Bebarová: Takhle peče doma s panem tajemným! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátorka Tereza Bebarová: Takhle peče doma s panem tajemným!

Tereza je v pečení zběhlá.
Tereza je v pečení zběhlá. (Foto Instagram.com, ara)

Dlouhých 28 let žije herečka Tereza Bebarová (46) se scenáristou Ivanem Kotmelem (46) takříkajíc na psí knížku. Na veřejnosti se spolu ale takřka neobjevují. 

Až teď se moderátorka cukrářské show Peče celá země pochlubila na sociálních sítích, jak s »panem tajemným« pečou. A dokonce u nich doma! Zatímco Tereza je na sociálních sítích velmi aktivní, svého partnera drží stranou veřejnosti. Ale naposledy udělala výjimku... „Dámy, kde bychom byly na této planetě, nebýt mužů! S jakým zapálením budují, vynalézají, tvoří! S buldočí zarputilostí se pouštějí do nových výzev,“ vyznala se Bebarová z obdivu k silnější polovičce lidstva.

„Beze strachu a odvážně přistupují ke každému novému úkolu. Ať už objeví nový chemický prvek, sestrojí novou, moderní družici nebo vynaleznou ultra silnou balistickou raketu,“ pokračovala představitelka Ukrajinky Světlany z nekonečného seriálu Ulice. A pak to s humorem sobě vlastním zakončila slovy: „To vše vidím ve výrazu svého partnera, který soustředěně a bez jakékoli ztráty mužnosti připravuje svou první bábovku!“ Ivanova první bábovka prý nedopadla jako z kuchařky, ale jistě byla velmi chutná.

Tajemství Gábiny s Hermanem, čím šokuje Dan a kdo unesl Lumíra

Video se připravuje ...

Vrtulníky a ohňostroj

Se scenáristou je herečka od svých sedmnácti let. A byť jsou spolu šťastní, na svatbu dosud nedošlo. „Já konkrétní představu nemám, partner je v tomto případě mnohem dál. Ten by chtěl velkou svatbu, takže vrtulníky, zámek, prezidenti, hosté minimálně aspoň z několika států, potom koncert a samozřejmě i v oblečení skok do bazénu a nakonec ohňostroj,“ směje se Bebarová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.