Bizarní konec Rychlého v Ordinaci: Mázla zamázne mafie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Bizarní konec Rychlého v Ordinaci: Mázla zamázne mafie!

Takhle Petr Rychlý v seriálu začínal
Takhle Petr Rychlý v seriálu začínal (TV Nova)

Ve čtvrtek 27. ledna zemře v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Čestmír Mázl! Jak? Oblíbeného primáře překvapivě rozstřílí mafiáni až v Mexiku!

„Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel na místě s pěti dalšími lidmi," oznámí tragickou zprávu šokované manželce Čestmíra Mázla Aleně podle webu Tn.nova.cz. A co na tenhle vcelku šílený konec po sedmnácti letech v seriálu říká sám Petr Rychlý?

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video se připravuje ...

„Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír Mázl! V Ordinaci hraju od jejích úplných začátků. S Mázlem jsem zažil snad všechno, co se seriálovou postavou zažít lze. Narození dětí, několik manželek, jejich odchod, jejich nevěry. Velké profesní úspěchy i hluboké prohry. Záchranu spousty životů a bohužel i jejich ztráty. A teď Čestmír přišel i o ten vlastní, nedá se nic dělat. Možná ho spousta diváků bere jako nesmrtelného, a to mě moc těší. Jen čas ukáže, jestli seriálový život Čestmíra Mázla skutečně takový je," stoicky uzavřel jednu z kapitol svého profesního života herec.

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.