Bubílková jásá: Jsem zdravá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bubílková jásá: Jsem zdravá!

Zuzana Bubílková má opět radost ze života a chuť do práce.
Zuzana Bubílková má opět radost ze života a chuť do práce. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Obrovská úleva! Tak to právě v těchto hodinách prožívá moderátorka Zuzana Bubílková (55). Rakovina štítné žlázy se jí podle vyjádření lékařů nevrátila.

Obrovská úleva! Tak to právě v těchto hodinách prožívá moderátorka Zuzana Bubílková (55). Rakovina štítné žlázy se jí podle vyjádření lékařů nevrátila. „Je to v pořádku,“ řekla včera deníku Aha! populární politická satirička, která má hned dvojí důvod k radosti. Česká televize totiž schválila její nový pořad, a tak se paní Zuzana po pauze, kdy ji vyhodili z Novy, vrátí od Nového roku na televizní obrazovky.

Zuzana Bubílková se kontroly u lékaře hodně bála. Zatím to ale vypadá, že boj nad zákařenou rakovinou vyhrála. „Sono mám v pořádku. Teď čekám na krev. Podle té se rozhodne, jestli budu muset pít další radioaktivní jód nebo ne,“ říká moderátorka, které se pořádně ulevilo.

„Byla by to neuvěřitelná smůla, protože bych musela odložit to, na čem jsem celý rok pracovala. Návrat do ČT s novým pořadem, který má odstartovat v lednu. Takže si myslím, že by celý projekt padl, protože nikdo rád nečeká na nemocné,“ dodává Bubílková, které dobré výsledky vyšetření u lékaře ještě více motivují k práci.

Kromě natáčení pořadu pro Českou televizi, o kterém zatím nechce říkat podrobnosti, Bubílková dál pokračuje ve svých divadelních show a každý den vysílá v 17.45 hodin na rádiu Frekvence 1 svoji rubriku Jedovatá slina, kde se trefuje do našich politiků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.