Nad Witowskou se stahují mračna? VYHAZOV V PŘÍMÉM PŘENOSU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nad Witowskou se stahují mračna? VYHAZOV V PŘÍMÉM PŘENOSU!

Světlana Witowská se v přímém přenosu dryáčnicky pustila do kritika Vladimíra Justa, který předal kritickou cenu Zlatý citron České televizi za seriálovou dramaturgii na rok 2022.
Světlana Witowská se v přímém přenosu dryáčnicky pustila do kritika Vladimíra Justa, který předal kritickou cenu Zlatý citron České televizi za seriálovou dramaturgii na rok 2022. (reprofoto ČT)

Letošní ceny Trilobit na ČT Art moderovala Světlana Witowská (49), která se postarala o pořádný poprask. Nedokázala překousnout, že Česká televize získala anticenu Citron a jako bonus ještě pořádnou kritiku.

Už uvedení tohoto „ocenění“ nešlo Witowské přes pusu. „Další cenu, kterou teď porota předá, je kyselá, lépe řečeno je úplně kyselá a jmenuje se citron,“ pronesla s úšklebky Světlana. Tuto cenu získala právě Česká televize a ocenění šel na pódium předat televizní kritik Vladimír Just. A od moderátorky schytal nemilou reakci.

Kubelková o dceři, nadané modelce Natálce: Do zahraničí ji nepustím! Je ještě moc mladá

Video se připravuje ...

„To je cena kritiky a kritika bolí, je nepříjemná, je kyselá, ale je zdravá,“ začal svůj proslov Just. Moderátorka ho ale ihned přerušila. „Jestli je oprávněná, je druhá věc,“ dodala naštvaně. Vladimír ale nezaváhal a ihned ji odpálkoval. „Podívejte se, citron je zdravá potravina a kritika je zdravá,“ odvětil.

Pak Witowská vybouchla, poděkovala za cenu a vyřkla, že vysílání pokračuje dál. „Já vám děkuju za diplomatický vyhazov, děkuju,“ rozloučil se Just a odešel z pódia. Otázka je, jestli to bude mít pro Witowskou nějakou dohru.

Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mandalaj
26. 1. 2022 • 11:56

A nejhorší je kotelnice Jílková. To co předvádí a jakým způsobem je přímo odpudivé. A za to máme platit koncesionářské poplatky?
Přepínám a platím.

lukim
25. 1. 2022 • 09:03

Tato dáma to už dávno měla zkusit jinde! Na její moderování se nedá koukat, skáče do řeči drzými otázkami a myslí si, že je cool!

hejhej
24. 1. 2022 • 16:14

Cena pro ČT je zasloužená. Prolhané zprávy ,debaty s Moravcem a Jílkovou směřovány jedním směrem, skákání do řečí, když někdo nemluví, jak ČT káže, spousta informací jak domácích, tak zahraničních buď zatajují nebo zkleslují ,filmy převážně ještě socialistické - na ty nové se stejně nikdo nedívá, sám paskvil.

AHel
24. 1. 2022 • 14:33

Kdo neumí přijmout kritiku a přemýšlet o tom nemá v televizi, co dělat. Kritika to byla naprosto pravdivá a osvěžující, kdo má v hlavě v ČT mozek a né piliny, tak se snad chytil za nos, a za rok snad ta cena připadne někomu jinému...kritika se přijímá a člověka žene vpřed. V tomto případě nešlo o útok, nenávist ale pravdu, že ČT klesá a klesá. Paní Witovská se asi blbě vyspala, neumím si to jinak vysvě­tlit­....tr­apas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.