Hrozný zážitek Soukalové: Násilím vytažena z auta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrozný zážitek Soukalové: Násilím vytažena z auta

Gabriela Soukalová
Gabriela Soukalová (Aha! Tonda Tran)

Ačkoli má bývalá biatlonistka hned několik důvodů k radosti, protože konečně našla partnera snů a porodila mu krásnou dcerku, znejisťuje ji aktuální společenské klima. Jako důsledek korona krize vnímá, že se z lidí vytratila lidskost.

„Tato doba je zvláštní, mám pocit, že se mezi lidmi přiostřuje. Vnímám, že tato doba z lidí strhává masky. Nejvíce je to patrné, když sedím za volantem a jedu do práce. Přijde mi, že na těch silnicích je velký rozdíl,“ popsala pro ŽivotvČesku krásná Gabriela Soukalová (32)

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...

V živé paměti má velmi nepříjemný zážitek. „Asi dva týdny zpět jsem zažila takový drobný, ale nepříjemný incident. Nějaká paní jela přede mnou a přehlídla značku. Nic závažného se nestalo, bylo to bez nehody. Za ní ale vylezl z auta muž a tuhle paní vytáhl ven z auta. Já byla úplně v šoku, stáli jsme zrovna na červenou, nevěděla jsem, co mám dělat, zda mám k ní běžet a jít ji bránit. Naštěstí jí nic neudělal, jen ji vytáhl z auta, ale i tak to vypadlo hrozivě,“ vylíčila srážku se smutnou realitou dneška. 

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
24. 1. 2022 • 21:45

A teď si dovolím zakuvikat, že takových „děsivých“ zážitkú bude přibývat a též kapku drsnějších. Proč, si múže každý domyslet. I když každému asi nedojde, proč.. Člověk, aby se naučil bránit se i bez zbraně. Protože jenom ty holé ruce lidu zústali. Se zbraní se musí na věc s citem. Například, někoho oběť zapíchne a násilník zemře, jako se to stalo jisté ženě. Když se po znásilnění bránila, protože chtěla utéct z bytu, kde ji útočník ubližoval. Pak ale policie obvinila ženu a ta jde sedět na dlouho.. Příběh ze současné reality. Nelíbilo se ji „kulturní obohacení“ ? Dovolila si toho moc, fajnovka ! Taková drzost, nevážit si zájem návštěvníka.. Věru, žijeme v nelidské době. V dávné minulosti by tuhle ženu vúbec neobvinili, jelikož by platil názor, že násilník dostal, co si zasloužil. Vždyť ho nezabila úmyslně, byla v šoku, pod stresem a bránila se. Dnes - hnus.. Zločinci na svobodě a právně nevinní lidi bez soudního rozhodnutí o jejich vině - sedí dlouhodobě třeba ve sl. kolúzní vazbě v nelidských podmínkách, kde jim jsou odepřeny základní lidská práva /například sprcha jenom jednou za týden + další druhy týrání/. Demokracie, asi jako v středověku v mučírně. Bez řádného soudu, bez možnosti obhajoby. A pak z nich někdo taky někdy umře, že.. No v paláci se citlivě vnímají jiné, dúležitější věci. Možná se i teď řeší aktuální problém, do jaké parády se nahodit na další prezentační show. Jo, když ta „Show must go on !“.. Jak řekla Gábriela - lidskost se vytrácí. Bude to nedostatkové vzácné zboží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.