Narozeniny Brejchové bez dcery: Je to nemilá věc, hájí se Brodská | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Narozeniny Brejchové bez dcery: Je to nemilá věc, hájí se Brodská

Tereza Brodská nesmí za maminkou Janou Brejchovou
Tereza Brodská nesmí za maminkou Janou Brejchovou (FTV Prima, archiv)

Jedna z nejkrásnějších českých hereček a hvězda Noci na Karlštějně, Jana Brejchová, dnes slaví 82. narozeniny. Stráví je ale bez jediného doteku nebo pohlazení dcery Terezy. 

Přestože to mohou být poslední narozeniny, které by mohla herečka Tereza Brodská (53) strávit s těžce nemocnou maminkou, zbývá jí jen doufat, že jí předá dárek a přání alespoň někdo z personálu nemocnice. Oddělení LDN, kde Jana Brejchová již několikátý rok leží, je kvůli koronavirovým restrikcím uzavřené.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

„Návštěvy ještě vůbec nejsou povolené. Nejsou běžné, spíše výjimečné, musím říct. Nezažila jsem, že bych mohla jít normálně na lůžkovou část. Je to stanovisko motolské nemocnice a já to musím respektovat. Je to nemilá věc, člověk s tím nic neudělá, je mi to líto, ale bohužel,“ vysvětlila TN.cz Brodská a doplnila: „Dárky se naštěstí ještě mohou předávat přes vrátnici, když je někdo tak hodný a přijde dolů. To máme samozřejmě v plánu, ale na návštěvy nesmíme.“

Narozeniny své maminky připomněla alespoň na sociálních sítích, kde publikovala Brejchové černobílou fotku, kde je nápadně podobná Marice Šoposké, čehož si všimla nejen Tereza, ale i Marika a spoustu dalších sledujících. Jen je škoda, že to nedokáže posoudit sama Brejchová. Podle vyjádření Brodské už nevnímá okolní svět. „Má neurologický nález na mozku a na to žádné léky neexistují. Nikdy se to nezlepší, už se to může jen zhoršit. Je hrozné vidět takto maminku, ale pořád si říkám, že tolik lidí je na světě nemocných, že není jediná. Musíme to brát tak, že je to život,“ řekla už dříve Expresu Brodská.

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.