Utajené dítě v královské rodině! William a Harry mají zákaz mluvit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajené dítě v královské rodině! William a Harry mají zákaz mluvit

Princové William a Harry se o sestře nezmíní slovem
Princové William a Harry se o sestře nezmíní slovem (Profimedia.cz)

Britská královská rodina je pod ostrým drobnohledem, přesto se jí podařilo celá léta tajit, že princové Harry (37) a William (39) mají ještě sestru Lauru. Té by mělo být nyní (43). Je tu snad něco, co Charles (73) neřekl?

Ačkoli by se mohlo zdát, že je zaděláno na pořádný skandál a princ z Walesu má ututlaného levobočka, není tomu tak. Laura je totiž jedním z dětí Camilly (74), kterou si princ Charles oficiálně vzal v roce 2005. Harrymu a Williamovi tak automaticky přibyl nevlastní bratr Tom Parker a právě Laura.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem

Video se připravuje ...

Zatímco o Tomovi se královská rodina sem tam zmíní, o Lauře nepadlo nikdy ani slovo, a to z toho důvodu, že mezi vévody a Laurou panuje napjatá nálada. Laura totiž Harrymu ani Williamovi nikdy neodpustila, že obvinili její matku Camillu, ze smrti princezny Diany. Laura se pak roky nehlásí ani k Charlesovi, který podle jejího vyjádření rozbil jejich rodinu a pouto s otcem. 

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 6. 2022 • 02:39

Jo a ještě jeden drobeček,Lauře by nemělo být 43 ale 44.Narodila se na Nový rok 1978.Pa.

Milla
12. 2. 2022 • 22:23

Jelikož celý ten článek je snůškou totálních nesmyslů nevím ani proč by tu mělo být něco k smíchu,taková novinařina je spíš k pláči.No a nechápu z čeho bych si měl uvědomit o čem je život.O lhaní?

Milla
12. 2. 2022 • 22:21

Tak si to shrneme-Laura není utajená,je i na svatební fotce Charlese a Camilly a ví se o ní odjakživa,Harry a William nemají žádný zákaz mluvit,Laura neobviňuje Charlese a William ani Harry neobviňují Camillu jak plyne z mnoha rozhovorů,fotek kde jí dali klidně i pusu a jelikož všichni věděli že Diana měla milence a Andrew milenky nikdo z nich nemá důvod se čertit že jsou spolu zrovna oni dva,královská rodina se o Lauře nezmiňuje stejně jako se nikdy nezmiňuje ani o Tomovi kteří prostě nejsou členy královské rodiny i když se účastní soukromých akcí na které je královna běžně zve a jezdí s Charlesem a Camillou na dovolené ať už k moři nebo na zámek Birkhall a kdyby Laura a William vycházeli špatně jen těžko by si William a Kate vybrali Lauřinu dcerku Elizu za družičku na své svatbě,taky je na jejich svatební fotce.Ukázka toho kam může klesnout žurnalistika v 21.století.

hejhej
20. 1. 2022 • 14:32

To není tajná zpráva. Psalo se už o tom, když vyšla na veřejnost zpráva o poměru Charlese s Kamilou.

aveneta
20. 1. 2022 • 13:15

Tahle komedie je k úsměvu.... jednu kladnou stránku to má - že si leckdo uvědomí o čem je život

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.