Mrazivá nejistota Krejčíkové: Nevím, jestli si mě nechce vzít... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mrazivá nejistota Anety Krejčíkové: Nevím, jestli si mě nechce vzít...

Aneta Krejčíková na premiéře muzikálu "ve svatebním"
Aneta Krejčíková na premiéře muzikálu "ve svatebním" (Instagram)

Herečka Aneta Krejčíková (30), která se po letech vrátila do seriálu Ulice, byla o ruku požádaná již před pěti lety. Ke svatbě ovšem stále nedošlo. Změnila snad na manželství názor?

Vše má svůj čas a nic se nemá uspěchat. Jenomže od zásnub Anety Krejčíkové uběhlo pět let a den D ne a ne přijít. Že by síla zvyku? Ani herečka v tom vlastně nemá pořádně jasno! „Nevím, jestli si mě nechce vzít, ale nevzal si mě ještě, tak možná nechce. Já se o tom s ním radši nebavím. Nebylo to zatím na pořadu dne. Taky kdy? Nechci být ve svatebním jako velryba. Mně se zdá svatba jako krásný rituál a stvrzení lásky. My teď ale spíš řešíme, kdy kdo kam odveze které dítě,“ vysvětlila Krejčíková v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám!

Video se připravuje ...

Herečka také otevřeně promluvila o domácím porodu, který i dnes některé ženy berou jako rizikové jednání. Aneta ovšem přípravu nepodcenila, a tak byl celý zážitek o to víc emotivní. „Díky tomu, že jsem měla první porod za sebou, troufla jsem si zkusit to bez porodnice. Bylo to krásný. Dosud se setkávám spíš s názorem, že to je hazard. Jsem z rodiny, kde téma porod je trauma. Snažila jsem se od téhle rodinné kletby oprostit. Každá žena v mém okolí o porodu mluvila jako o traumatickém zážitku, a to jsem nechtěla. Začala jsem se v tom vzdělávat, chodila jsem na kurzy hypnoporodu a zvládla jsem to,“ cituje herečku web eXtra.cz.

Tento týden v Ulici: Tajemství Gábiny s Hermanem, čím šokuje Dan a kdo unesl Lumíra

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.