Návyk Ornelly pobuřuje ženy: NECHUTNÉ, spílají Koktové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Návyk Ornelly pobuřuje ženy: NECHUTNÉ, spílají Koktové

Ornella na dovolené v Cannes
Ornella na dovolené v Cannes (Instagram)

Ornella Koktová (28) v poslední době platí za oblíbenou influencerku, která inspiruje mnoho maminek. Tentokrát si však trochu naběhla, když dala šanci produktu, který některé ženy spíše pobuřuje.

Mezi témata, která chce společnost odtabuizovat, patří i perioda, jež je pro spoustu žen ne příliš komfortním měsíčním obdobím. Dny, které často doprovází bolest, chtějí mít co nejdříve za sebou a do dalšího měsíce na ně radši ani nemyslí. Tento přístup se evdientně snaží změnit Ornella Koktová, která svým příspěvkem na toto téma rozpoutala vášnivou diskusi většiny žen.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

Přišla totiž s progresivními menstruačními kalhotkami, které jsou na rozdíl od jiných pomůcek šetrné k životnímu prostředí. "Věc, která mi poslední měsíce zpříjemňuje život, jsou bezesporu menstruační kalhotky. Kombinace pohodlí, zájmu o zdraví, udržitelnosti a hlavně pocitu jistoty. Tady mám na sobě můj nejoblíbenější model. Pokud vás pobolívá v podbřišku jako mě, doporučuju!" cituje Ornellu web eXtra.cz.

Fanynky Ornelly ovšem pochybují o tom, zda je tento kus spodního prádla hygienický. Jak se totiž říká, starého psa novým kouskům člověk nenaučí, zvlášť když jde o takto citlivou záležitost. "No fuj, to musí vypadat, nechutné" zareagovala sledující a přidaly se i další: "Já si taky neumím představit, jak to funguje."

Co vystřihli ze Štik? Quentin měl "nehodu", rozmazala se na podlaze

Video se připravuje ...

I v tomto případě ovšem existují dva tábory. Ten druhý je s tímto nápadem spokojen. "Nejlepší investice ever. Mám jich asi 15, zároveň mám doma první, druhou a třetí generaci, takže pociťuju i rozdíl ve vývoji. Kalhotky šly hodně dopředu. Už bych neměnila. Ten pocit pohodlí je nesrovnatelný," notovala si s Ornellou fanynka Lili.



Přečtěte si
aveneta
19. 1. 2022 • 16:05

Ano....velmi ntypický svazek, ale mají spolu děti a jak vidno jim to funguje a jak se říká - vyjímka potvrzuje pravidlo, tak jim přeji ať se daří a užijí si života

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.