Utajené nervy Havlové! Vytipovala Macháčkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utajené nervy Havlové! Vytipovala Macháčkovou

Dagmar Havlová v Sanitce 2
Dagmar Havlová v Sanitce 2 (Česká televize)

Přestože bývalá první dáma a skvělá herečka Dagmar Havlová otce kultovních básníků, Dušana Kleina (†82), velmi uctívala, na jejich pracovním vztahu by se daly najít skvrnky. 

I Dagmar Havlová s láskou zavzpomínala na režiséra, který 10. ledna opustil nejen tvůrčí scénu, ale i svět. Na svých sociálních sítích publikovala fotografii z natáčení Kleinova díla Příběhy pátera Knoxe. Ze slov, které připsala, je však cítit, že účinkování ve snímku vnímá jako chybu, zvlášť, když ji upřednostnila před natáčením toho času velmi populárního seriálu Život na zámku. 

Dagmar Havlová o nové roli ve filmu Šťastný nový rok 2: Učila jsem se slovensky!

Video se připravuje ...

„Odešel vynikající filmař, pedagog a člověk Dušan Klein. Oslovil mě kdysi na pokračování Příběhů pátera Knoxe ve chvíli, kdy jsem měla hrát hlavní roli profesorky v Životě na zámku. Byli jsme tehdy už v plných přípravách, když mě přemlouval, protože hlavní dřívější protagonistka Zlata Adamovská otěhotněla a ČT byla bezmocná,“ píše ve statusu Havlová. Přiznává však, že netuší, proč na nabídku kývla, natáčení podle všeho nebylo nic moc. „Stálo mě to zbytečný stres a točila Knoxe nerada. Navíc mou hlavní hrdinku profesorky v Životě na zámku nakonec hrála s mnou vytipovaným obsazením Kateřina Macháčková,“ prozradila také.

Zároveň ale přiznala, že se moc těší  na to, až shlédne doposud neviděné snímky Kleina, které by měla odvysílat televize v následujících dnech. 

Projev Havlové na pohřbu Šafránkové: Čím rozesmála pozůstalé?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.