Rozzuřený Timo Tolkki: Aby s Dominikou otáčeli každou korunu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozzuřený Timo Tolkki: Aby s Dominikou otáčeli každou korunu!

Dominika Gottová dál ve Finsku bez manžela.
Dominika Gottová dál ve Finsku bez manžela. (Blesk)

Začít ve Finsku s čistým štítem se nejstarší dceři Karla Gotta (†80) a jejímu manželovi, hudebníkovi Timovi Tolkkimu (55), nedaří tak, jak si představovali. Zatímco Dominika (48) je po většinu času sama, Timo se snaží vydělávat v zahraničí. Ke svému překvapení to ovšem není zcela jednoduché, a tak oba spíše strádají.

Samota není to, co si Dominika Gottová od návratu do Helsinek slibovala. Chtěla slepit manželství, zbavit se svých démonů a od Česka se na nějakou dobu distancovat. Jenomže Timo dal přednost své kariéře a rozjel koncertní šňůru v Latinské Americe. Dominika tak na všechno zůstala sama. Rozhodla se proto vrátit do Česka za maminkou a přáteli, což jí v souvislosti s očkováním bylo umožněno až letos. Po uvedení skladby věnované svému otci se ovšem opět vrátila do Finska.

Timo se mezitím dal po letech dohromady s kapelou Stratovarius, s níž se v minulosti nerozešel v dobrém. Nyní ale podle webu Expres.cz plánují koncert v Mexiku, který bude v dubnu vysílán online. Zajistit si ale slušný příjem nění jednoduché, což Timo dobře ví. Několik akcí ostatně musel odmítnout, protože výdělek z nich byl pro kytaristu úsměvný.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

„Oslovilo mě několik takzvaných promotérů s naprosto směšnými nabídkami. Jako jeden příklad musím použít chlápka jménem Marcos Paolo, který naší pětičlenné kapele nabídl 500 dolarů za představení pro 200 lidí,“ cituje Tolkkiho výše zmíněný web.

V minulém roce Timo vyhrožoval koncem kariéry, pandemie si ve světě umělců vybírala krutou daň. Svůj plán nakonec neuskutečnil, poptávka po kšeftech ale setrvává. Tolkki dokonce uvažoval o založení kanálu na platformě YouTube, kde si člověk s trochou štěstí může zajistit slušný obnos. Do virtuálního světa ale až tolik nepronikl, a tak zůstal u lekcí pro lidi, kterým se může věnovat tváří v tvář. „Stále dávám lekce hraní na kytaru za speciální cenu. Napište mi prosím ve španělštině nebo angličtině pro více informací a sdílejte prosím tento příspěvek,“ napsal na sociálních sítích Timo Tolkki.

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
7. 2. 2022 • 09:03

Ta pomatená baba s Německa si nedá pokoj...to by chtělo svěrací kazajku,a udělat jí ,,pohodlí "...ta jinak pokoj nedá !!

AliAlice
7. 2. 2022 • 08:42

Drzost této lenošné baby nezná mezí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.