Bagárová skřípe zuby! Muradov na hotelu s jinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bagárová skřípe zuby! Muradov na hotelu s jinou

Bagárová po rozchodu s Muradovem otočila: Jsme úplně v pohodě!
Bagárová po rozchodu s Muradovem otočila: Jsme úplně v pohodě! (instagram, archiv)

Zatímco se krásná zpěvačka snažila dlouho budit dojem, že je s Makhmudem Muradovem (31) oddělily kilometry, svědectví zdrojů z okolí hází na krach svazku nové světlo. Nějak podezřele se tu skloňuje slovo nevěra. 

Zatímco Mach se několikrát vyjádřil, že za odloučením od Moniky Bagárové (27) nestojí žádná jiná žena, Monika se odpovědi mistrně vyhýbala. Podle zjištění magazínu Sedmička je ale důvod zcela jasný - Muradovy zálety!

Sportovní Vánoce: Jak to má Muradov, Plíšková a Němeček

Video se připravuje ...

Makhmud Muradov byl prý několikrát viděn ve společnosti jiných dam. S neznámou blondýnkou byl spatřen ve čtyřhvězdičkovém hotelu Step kousek od Palmovky. Prý si užívali v sauně, bazénu a kam se odebrali poté si lze domyslet. Měsíc na to seděl s jinou kráskou na luxusní večeři při svíčkách. Ani tato slečna nevypadala, že se chce jen kamarádit. 

"Nikdy pro mě nebylo nic víc než láska a rodina. Přiznávám otevřeně, že potřebuji čas na to, dát se dohromady," napsala Monika na sociální sítě, když oznamovala rozchod. Podle Sedmičky to bylo krátce poté, co přišla na Muradovy nevěry.

Nejslavnější čeští zápasníci: Samuraj, terminátor i hrobník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 1. 2022 • 00:57

Baldedash
--------------
Kristepane, vzpamatuj se!
Je úplně jedno jestli je gay, nebo ty lesba, ne ?
Podle čeho posuzuješ lidi?!

Greta
24. 1. 2022 • 11:16

Kdy už ty dámy pochopí, že slavní chlapi nejsou věrni viz Gott, ten začal být věrný až mu to připomnělo stáří, pak našel tu pravou jak se psalo, ale to je omyl, oni se usadí dva dny pŕed smrti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.