Dusno mezi Brzobohatým a Troškou: Jde o Polišenskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dusno mezi Brzobohatým a Troškou: Jde o Polišenskou!

Ondřej Brzobohatý
Ondřej Brzobohatý (profimedia)

Kdo by neznal oblíbenou trilogii Slunce, seno, jahody. Zděněk Troška (68) komedii natočil už před osmatřiceti lety. Teď z ní chce ale muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý (38) udělat muzikál ve stylu Brodwaye. Šel si ale je slavnému režisérovi pro názor?

Ondřej Gregor Brzobohatý se podle jeho slov se Zdeňkem Troškou hodiny radil. Režisér to ale vidí trochu jinak. „Volali mi z produkce, že by chtěli dělat Slunce, seno, jahody jako muzikál, jestli bych jim dal svolení, nakonec jsem na to kývl,“ svěřil se Troška webu Expres.cz. Ondřej se s ním spojil až potom a sdělil mu, že děj by zanechal, ale hudba by byla jiná.

Robo Opatovský s Ondřejem Brzobohatým nahráli vánoční song „Poďme si priať“

Video se připravuje ...

To byla první věc, která Trošku zvedla ze židle. Požádal Ondru, aby zanechal původní píseň, jinak to nepovolí. Nejvíc ho zarazilo ale herecké obsazení. Legendární Škopkovou má totiž hrát Iva Pazderková a Adéla Gondíková. „Obě jsou skvělé herečky, bavičky, ale bojím se, že divák to nepřijme. Škopková by měla být prostě při těle, tyto dvě dámy si nedokážu v této roli představit. Před pár dny jsem psal Ondrovi, jestli by nechtěli zvážit jinou herečku. Nabídl jsem jim Lucii Polišenskou,“ pronesl režisér. Jestli Ondra Lucii obsadí je ale zatím nejisté.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janbim
20. 1. 2022 • 12:46

souhlasím s každým Vaším slovem

dejavu26
19. 1. 2022 • 09:13

Koukám, že Brzobohatý páchá nejen společenskou, ale i ekonomickou sebevraždu. Aby tam protlačil své nanicovaté písničky a kamarádky, zcela to téma zavraždí. Lidé, kterým se tyto Troškovy filmy líbily, nostalgicky mají ve vzpomínkách právě hudbu a Růžičkovou. Když nahradí Růžičkovou tyčkovitými vyzáblinami svých dvou kamarádek a hudbu svou tvorbou, fanoušky filmu do divadla nikdy nedostane a nové zájemce tuplem ne. Pazderková je mimořádně neoblíbená a nesympatická a Gondíková je nanicovatá a nudná.

ppadys13
18. 1. 2022 • 16:27

tu šeredu když vidím,tak se mi chce zvracet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.