Tajemství Pohreicha: Táta šéfkuchaře hrál s Hrušínským! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství Pohlreicha: Táta šéfkuchaře hrál s Hrušínským!

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (Blesk:Martin Přibyl)

Nejdrsnější šéf republiky, Zdeněk Pohlreich (61), odkryl rodinný poklad. Při jednom z dílů Ano, šéfe totiž prozradil, že si jeho tatínek střihnul nemalou roli ve filmovém snímku Pozor, vizita!

Pan Pohlreich starší přichází na scénu v momentě, kdy Rudolf Hrušínský (†73), který má prožít zbytek života v nemocniční izolaci na infekčním oddělení, uteče a zamíří si to do nádražní hospůdky, a ta skutečně patřila Pohlreichovo otci.

Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...

„Můj tatínek měl na hostivařském nádraží hospodu. Byl to vlastně první z herců v naší rodině. Hrál ve filmu, kterej se jmenuje Pozor, vizita! Hrál tam sám sebe,“ pochlubil se Pohlreich s diváky. 

Od otce, se kterým si vybudoval opravdový vztah až v dospělosti, Zdeněk nepochytil jen lásku k pohostinství, ale i humor. „Byl hodně vtipný a uměl říct spoustu dobrých vtipů i na stará kolena,“ řekl Pohlreich v rozhovoru pro Dnes.cz. Pan Pohlreich starší zemřel před šesti lety, bylo mu 89 let. 

Blesk Podcast: Očkování by mělo být povinné, myslí si Pohlreich

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.