Dvojníka slavného herce vykopli z Instagramu: Vy nejste Cruise! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dvojníka slavného herce vykopli z Instagramu: Vy nejste Cruise!

Od originálu je skoro nerozeznatelný
Od originálu je skoro nerozeznatelný (Foto Facebook, Profimedia.cz)

Instagramové algoritmy jsou neúprosné. Ani se nemusíte vydávat za někoho jiného – stačí, když mu jste podobní, a hned vám hrozí zablokování účtu. Třeba jako Jeromu LeBLancovi (33) ze San Diega, který jako by vypadl z oka herci Tomu Cruiseovi (59). Dostal stopku!

Právě kvůli neuvěřitelné podobě s hvězdou Top Gunu mu Instagram účet s více než 30 tisíci fanoušky zablokoval. Pro Jeroma to byla obrovská rána, vždyť si z imitování slavného herce udělal živobytí. „Poprvé se mi to stalo v létě. Odvolal jsem se, ale o pár týdnů později se to zopakovalo. Dokonce jsem si najal právníka, ale zástupci Instagramu s ním nekomunikují. V jejich odůvodnění stojí, že je zakázáno vydávat se za někoho jiného. Nezajímá je, že je to fiktivní postava,“ líčí smutný Jerome, jenž si hraje na Mavericka, pilota ze slavného filmu.

Je to o to bolestivější, že letos v květnu má přijít do kin film Top Gun: Maverick, což je vlastně pokračování snímku z roku 1986. Přes třicet let ve službě, sestřely, pochvaly, vyznamenání. Jenže bez povýšení. Proč? Protože je to Maverick. Rebel, který poslouchá jen sebe. A zase ho hraje Tom Cruise.

Štěstí i prokletí

Mít tvář podobnou nějaké slavné osobnosti může být výhoda, ovšem někdy jde o hubu...

Pánové, jak skvělý by asi byl váš milostný život, kdybyste vypadali jako jeden z nejvíce sexy mužů planety? „Zkouší to na mě hodně žen,“ přiznává Brit Nathan Meads (35), dvojník Brada Pitta (58). „Stejně jako já je Brad gentleman a miluje svou rodinu, jen naše bankovní zůstatky jsou úplně rozdílné,“ směje se svobodný táta dvou dětí, jenž jako Pittův imitátor inkasuje přes 15 tisíc za vystoupení.

Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

Video se připravuje ...

  • Je to Marilyn

Za božskou MM se Jasmine Chiswellová (28) ze Skotska vydává od roku 2019, kdy se nastěhovala do jejího bývalého domu v Hollywoodu. „Lidé mě zastavují na ulici a nevěří vlastním očím,“ říká dvojnice Marilyn Monroe (†36), která má na TikToku přes 13,3 milionu fanoušků. Za reklamu jí společnosti platí až 675 tisíc korun. „Je to práce na plný úvazek, změnilo mi to život,“ přiznává.

  • Výhrůžky kvůlu Scarlett

Ruskou influencerku Jekatěrinu Šumskou (25) sleduje na TikToku přes 11 milionů fanoušků. Vypadá totiž úplně stejně jako Scarlett Johanssonová (37)! Podoba s hollywoodskou herečkou má ale i odvrácenou tvář: Před čtyřmi roky totiž proti sobě Scarlett poštvala miliony fanoušků tím, že se objevila v remaku slavného japonského anime Ghost in the Shell (2017). Rozzuřilo je, že hlavní postavu namísto Asiatky dostala bílá herečka. A část kritiky tehdy schytala i Jekatěrina. „Zabijme ji,“ vzkazovali uživatelé pod jejími videi. „Dodnes mi kvůli tomu vyhrožují smrtí,“ přiznává Ruska.

Trailer k filmu Black Widow

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.