Benešová šla pod kudlu: Před operací nastala panika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Benešová šla pod kudlu: Před operací nastala panika!

Lucie Benešová
Lucie Benešová (Profimedia.cz)

Herečka Lucie Benešová (47) se rozhodla zajít na další zkrášlovací proceduru. Po operaci ňader se rozhodla pro plastiku horních víček. Zákrok ale neprobíhal úplně podle jejích představ.

Lucii si můžeme pamatovat ze seriálu Slunečná, kde hrála bývalou prostitutku Rózu. Herečka si na svém zevnějšku zakládá, a proto se rozhodla pro další estetickou úpravu. „Odhodlala jsem se společně s mojí kamarádkou na ufiknutí víček, protože chceme být věčně mladé a hlavně krásné do toho roku 2022,“ svěřila se pro Super.cz Benešová.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

I když byl zákrok bezbolestný, Benešová by se na něj teď připravila jinak. „Operace opravdu nebolí, snad jen malinko umrtvovací injekce. Trvá to asi čtyřicet minut a dělá se v lokální anestezii. Osobně doporučuji vzít si předtím něco na uklidnění," pronesla herečka, která měla před operací trochu panikařit. Měla totiž pouze lokální anestezii, takže byla při smyslech. Jinak si ale zákrok nemůže vynachválit.

Lucie Benešová: Manžel Matonoha je úplně bez práce! Má složité měsíce...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.