Komplikace kvůli Alici! Přijde mi to takový legrační, povzdechl si Janda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Komplikace kvůli Alici! Přijde mi to takový legrační, povzdechl si Janda

Český slavík 2021: Petr Janda s manželkou Alicí
Český slavík 2021: Petr Janda s manželkou Alicí (CNC_Martin Hykl)

Rocker a neohrožený Olympic Petr Janda (79) rozhodně neusíná na vavřínech, i když letos na dortu sfoukne na osm desítek svíček, vydává sólovou desku. Jediné, co by šlo prý vylepšit, je tempo manželky Alice. 

„Alice chodí do práce, což mi trochu zkomplikovalo život, a přijde mi to takový legrační, že ona do práce chodit nemusí, ale pochopila, že doma být pořád nechce. Ona je diplomovaná zdravotní sestra a dělá svoji práci ráda, tak jí v tom nebráním. Ale já musím zase o to víc makat doma. Hlavně ty děti vozit do školy. Ony mají školu daleko. Jezdíme jedenatřicet kilometrů tam a zase zpátky,“ řekl Janda v rozhovoru pro Ženy.cz s tím, že by ji raději viděl víc doma. 

Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat

Video se připravuje ...

Dcery Rozárka (9) a Anežka (12) jsou ale naopak rády, že se jim táta věnuje. „Chtějí, abych s nima byl. Včera pro mě obě přišly k televizi: ‚Tatínku,  pojď si s náma povídat.‘“ pochlubil se Janda zjevně potěšen, že jej dcery berou, přestože je měl v pokročilém věku. I když přiznal, že si sem tam někdo neodpustí nějakou tu poznámku. „Občas jim někdo ze spolužáků řekne z legrace: Hele přišel pro vás dědeček. Ale já si z toho nic nedělám,“ dodal. 

Moučková nechala vzkaz, co zaznělo na nahrávce? A Zagorová opět v bolestech

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
dadadana
20. 1. 2022 • 07:57

Janda je bourák, něco v životě dokázal, ale hezkej a přitaživej teda fakt není a nikdy nebyl

Alva
18. 1. 2022 • 10:58

To si snad musel uvědomit, když si ji bral, že paní bude chodit do práce a on bude doma, když má sílu a stará se o domácnost, dobře, na víc asi nemá.

AHel
17. 1. 2022 • 21:48

Vypadá příšerně, doporučuji si pořídit prd´ácké brýle a ty nesundat za žádnou cenu, jeho oči jsou prasečí, hrůza!!!!!!Je snad rocker ne!!!!!!

hanecek
17. 1. 2022 • 13:05

"Přišel pradědeček!"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.