Gottová se vrací do Česka, ale... ČEKAJÍ TU NA NI DLUHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gottová se vrací do Česka, ale... ČEKAJÍ TU NA NI DLUHY!

Dluhy nasekala v bytě ve Vysočanech, kde před stěhováním bydlela.
Dluhy nasekala v bytě ve Vysočanech, kde před stěhováním bydlela.  ( M. Hykl, D Kundrát)

Do Česka přiletí příští týden nejen navštívit maminku Antonii (86) a své kamarády, ale také musí vyřešit dluhy z minulosti! Dominika Gottová (48) totiž loni z Prahy utekla tak rychle, že na ně jaksi zapomněla, a nebo se snad chtěla jejich zaplacení vyhnout?

Když se v květnu rychle stěhovala zpět do Helsinek za svým manželem, metalovým muzikantem Timem Tolkkim (55), dělala nejstarší dcera Karla Gotta (†80) jeden sek za druhým. Např. vůbec nestihla vymalovat byt ve Vysočanech, který vracela. „Majitelka to celé uhradila a teď to po Dominice nárokuje,“ řekl Aha! zdroj. „Já jsem na to neměla absolutně čas, musela jsem prostě odjet, byla na to navázaná letenka a také stěhováci,“ je si dluhu vědoma Dominika.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Další problém v bytě způsobila ještě před stěhováním vyteklá lednička. Suma sumárum jde o zhruba 30 tisíc korun, které bude muset nejstarší Slavíkova dcera vysolit. „Jak jsem za Timem občas létala, tak jsem jednou byla pryč i měsíc a ta lednička způsobila neplechu. Vím o tom, že ta oprava něco stála, s majitelkou se spojím,“ kaje se Gottová. Dominika si chce mimo jiné Praze znovu hledat práci, protože to v Helsinkách psychicky nezvládá.

Gottová na hřbitově

Video se připravuje ...
Její manžel Timo totiž neustále létá na delší pracovně- milostné pobyty do Ameriky a nechává ji na vše samotnou. Z podpory táhne nejen byt, ale i veškeré výdaje okolo. A hlavně: Nedaří se jí v Helsinkách najít slušnou práci!



Přečtěte si
AliAlice
18. 1. 2022 • 19:56

Všimli jste si na fotce,jak na hřbitově sehrála teátralní scénku u hrobu Gotta ?A ovšem fotograf ihned po ruce...Taková komediantka,a odporná ženská...

lucie13
17. 1. 2022 • 09:34

presne tak

aveneta
16. 1. 2022 • 21:40

jardavozenbuoch - neubírám váš názor, ale jasně svěrčí o opravdu dědouškovi a ty vše vnímají jinak. Život jde dál a doba také tak si lze přečíst tady i názory seniorů v něčem mají pravdu, ale v něčem jim tzv.zamrzl mozek

-bello-
16. 1. 2022 • 16:07

jardavozembouch
------------------
Jaroušku, tohle není ani tak o znalostech slovenštiny, jako o IQ.Průměrný jedinec s průměrnou slovní zásobou v tom pracujícího důchodce nehledá.Slovenština je natolik triviální, že ji může dát každý, kór v tvém věku, který byl téměř 80 let existence státu téměř slovenštinou kojený..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.