Eva Decastelo to natřela manželovi: Je to jeho vina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Decastelo to natřela manželovi: Je to jeho vina!

Eva Decastelo
Eva Decastelo (Foto – Martin Šebesta)

Eva Decastelo (43) je v první řadě moderátorkou, v seriálu Slunečná ovšem dokázala, že herectví jí není cizí. Své hranice zná ovšem nejen ona sama, ale i její manžel René Decastelo (48).

Scénárista a producent úspěšného seriálu nabídl své manželce menší roli drbny, která tolik prostoru nedostává, což prý ale Evě náramně vyhovuje. „Vzhledem k tomu, že ví, jaké jsou moje možnosti, dělal to na míru, abych nedělala rodině ostudu. Už jsme spolu třináct let, takže ví, že jednoslovné nebo jednoduché věty zvládnu,“ vysvětlila Eva Decastelo, jak napsal web ženy.iprima.cz.

Eva Decastelo: Abych vypadala, musím si pomoci!

Video se připravuje ...

Její repliky tak byly většinou strohé a hlavní myšlenka byla přenechaná dominantnější postavě. „Já jsem tam vždycky vběhla a řekla: ‚Holky, už to víte?!‘ Ony to většinou nevěděly, a pak to za mě řekl někdo jiný,“ dodala pobavená Eva.

Manžel charismatické moderátorky není vůdčí osobností pouze na place, ale i u nich doma. „Máme to doma striktně nastaveno. On je vedoucí, já poslouchám. Zjistila jsem, že můj manžel má bohužel vždycky pravdu. Je fajn se s tím smířit, jako ženě se vám s tím lépe žije. Když se něco pokazí, je to jeho vina,“ popsala chod domácnosti Eva Decastelo v talk show 7 pádů Honzy Dědka s dodatkem, že svého muže čas od času ukáže ve společnosti, aby se vůbec vědělo, že jsou ještě spolu.

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.