Herečka Alice Bendová miluje modrou: 7x v jedněch plavkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Alice Bendová miluje modrou: 7x v jedněch plavkách!

Alice Bendová
Alice Bendová (Foto Instagram.com)

Modrá je dobrá a v případě Alice Bendové (48) proklatě sexy! Není divu, že si oblíbila plavky právě v této barvě. A tak na dovolenou do svého apartmánu na ostrově Tenerife herečka s sebou nepotřebuje zásobu bikin.

Alice moc dobře ví, v čem jsou její přednosti a pohled shora na její poprsí v modrobílých plavkách s třásněmi přivádí nejednoho muže do varu. „Strašně zajímavé, co dokáže udělat s fotkou světlo a poloha,“ zná už herečka vychytávky, jak vypadat co nejlépe. Plavky s ní procestovaly celé Kanárské ostrovy, a když se kvůli covidu nemohlo za hranice, trávila milovnice slunce čas u bazénu svého domu a její oblíbené bikiny, které zdobí její tělo už třetím rokem, samozřejmě s ní. Na svůj věk má herečka skvělou figuru, kterou si udržuje běháním a pár tempy v bazénu či u moře.

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...

Svatba na Tenerife?

V lednu 2021 ji partner Michal Topol (36) požádal o ruku, veselka se ale zatím nekonala. V současné chvíli tráví zaslouženou dovolenou na Tenerife, a vzhledem k tomu, že je to její milované místo, mohli by si zde říct »ano«. Zatím ale partneři relaxují u moře a vychutnávají si skleničku vína při západu slunce.

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.