Chudák Lucie! Matuš se shodil před celým národem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chudák Lucie! Matuš se shodil před celým národem

Bohuš na "to" prý moc není
Bohuš na "to" prý moc není (Marek Pátek, David Kundrát)

Radili mu radili, ať už raději mlčí, že je to vždycky ostuda, ale on si stejně nedal říct. A tak to tady máme zase! Zpěvák Bohuš Matuš (48) byl sdílnější, než potřeboval a veřejně prohlásil, že mu to v ložnici úplně nejde.

„Mám takového úžasného sponzora a on mi poradil, abych nikde nic neříkal, že to je vždycky hrozná ostuda, abych nepůsobil jako magor,“ svěřil se Matuš v rozhovoru po CNN. Přiznal také, že si to moc dobře uvědomuje, a proto se stahuje z bulvárního dění. „U mě stačí se podívat blbě a už je všechno špatně. Neberu nikomu telefony, nemluvím s nikým, už toho bylo moc, mně ty bulváry nesvědčí,“ tvrdí zarytě. No ale to by nebyl Bohuš Matuš, aby něco na cestu nepřihodil...

Matuše zaměstná Fantom, Lucince zpívat zakázal!

Video se připravuje ...

„Mám mladou ženu, přece jenom, já na ‚to‘ ale nějak moc nejsem. Musím se snažit,“ řekl bez skrupulí, jak to mají spolu s Lucinkou v posteli. Vzhledem k tomu, že by chtěl ale v dohledné době dvojčata, prý dva kluky, by měl prásknout do koní. Přece už se ví, že děti se nerodí po svatbě, ale že se musí mít lidi i rádi. 

Bohuš Matuš: Lucinka prozradila, kdy se narodí druhé dítě!

Video se připravuje ...
Bohuš 



Přečtěte si
sorguf
13. 1. 2022 • 13:23

Známá věc, proto si našel děvčátko, které nemělo na něj nároky. Ale to děvčátko zraje v ženu a starý borec bude muset užívat viagru.. Rozhodně nebude stačit mladé o 30 let. Musí jí to vynahradit finančně a najít ji mladého milence,

hillaarkaa
13. 1. 2022 • 12:28

Chudák chlapec,ať si koupí Viagru ať nemusí Lucinka dráždit robertka...

radsab
13. 1. 2022 • 11:09

Manželka je už stará a dcera je příliš mladá. Těžké období, jo, jo!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.