Rodinné drama bojovníka Vémoly: Nevěra, facky, rozchod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rodinné drama bojovníka Vémoly: Nevěra, facky, rozchod

Karlos Vémola s bývalou snoubenkou Lelou Ceterovou.
Karlos Vémola s bývalou snoubenkou Lelou Ceterovou. (Michal Beránek (Sport))

Obvinil ji, že se pelešila s jeho kámošem. Ona tvrdí, že je nemocný a žárlivý a že ji zbil, zatímco v náručí svírala měsíčního syna Rockyho. Vztah bojovníka Karlose Vémoly (36) a jeho Lely (32) dostal další a zřejmě poslední ránu.

Vémoland, sídlo nejznámějšího českého bijce, osiřel. Znovu po roce a půl v něm zůstali jen Karlos, lev a krokodýl. Jeho Lela s dvouletou Lily a šestitýdenním Rockym pláchli k ženě, s jejímž mužem měla vnadná Slovenka Vémolu podvádět.

Rath je venku z vězení! Vémola oznámil rozchod. A kauza Djokoviče pokračuje

Video se připravuje ...

Celou mýdlovou operu rozfoukaly články, že Karlos Lelu opět podvádí, což byl důvod minulého rozchodu. „To je obrana mojí ženy, protože jsem přišel na to, že má poměr s jiným frajerem,“ ohradil se bojovník v srdcervoucí nahrávce. Tím mužem měl být Vít Kaiser, se kterým se před pár měsíci spřátelil. „Když člověk zjistí, že mu žena spí s jeho dobrým kamarádem, tak facky začnou lítat. Facky dostal jen on, dostal dvě. Ne proto, že spí s mojí ženou, ale proto, že je prase, že si hraje na kamaráda,“ dodal zlomený Vémola.

KARLOS SHOW: Princové i zavražděný hrdina, Čenský mluvil o Menšíkovi

Video se připravuje ...

Lela Ceterová podává zápletku úplně jinak. Daleko hrozivěji. „Po tom, co jsi mě zbil, a v náručí jsem měla měsíčního Rockyho, z tebe mám strach. V životě už s tebou nebudu. Doma jsi agresivní a jen křičíš, s dětmi jsem stále sama,“ napsala poté, co se ukryla u Kamily Kaiserové. Tedy ženy, která by kvůli nevěře muže měla být stejně rozzuřená jako Karlos. Jenže není. „Můj manžel žádný vztah mimo mě nemá, žádné facky nedostal, neviděli se. Nevím, co má Karlos za problém, ale naši rodinu ať z toho vynechá,“ uvedla Kaiserová pro extra.cz.

Vémola se brání obvinění z násilí: Nikdy jsem ji neuhodil

Tenhle vztah neskončí jen rozchodem, ale i trestním oznámením. To včera měla podle expres. cz podat Lela Ceterová na Karlose Vémolu kvůli tomu, že ji zbil. Bojovník však popírá, že by si vlastní dům pletl se zápasovou klecí. „Nic jsem Lele neudělal. Jsem s ní pět let, nikdy jsem se jí ani nedotkl. Dal jsem facku jen jemu, za to, co udělal. A oni začali útočit na mě,“ řekl včera pro iSport.cz. Jeho podezření, že mu je nevěrná, prý vzešlo z toho, že nebyla často doma a nacházel nové a nové drahé šperky či kabelky. „Našel jsem prsteny, které ona nepopírá, že má od něj. A já neznám cizího chlapa, který by jen tak dával cizí partnerce stotisícové dary,“ říká Karlos na adresu svého dnes již bývalého kamaráda Víta Kaisera.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.