Rozvod Adamcových zastaven! ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod Adamcových zastaven! ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY

Potomek narkobarona učaroval Janě Adamcové.
Potomek narkobarona učaroval Janě Adamcové. (archiv J. Adamcové, profimedia.cz)

Takovou ránu Jiří Adamec (73) nečekal! Jeho stále ještě žena a bývalá mluvčí vlády Jana Adamcová (49) má mít údajně novou známost, a ta je poněkud z jiných kruhů. Jde totiž přímo o syna kokainového magnáta Pabla Escobara (†44). Manželka režiséra to ale vidí zcela jinak a vyjádřila se rovnou i k rozvodu.

Není to tak dávno, co režisér Adamec popíral, že by bylo jejich manželství v troskách. Adamcová však na to měla jiný názor, neb vydala několik tiskových prohlášení, že manželství směřuje k rozluce.

Krize u Adamců: Režisér podle manželky lže! A Krampol přiznal dědičnou nemoc

Video se připravuje ...

Nyní má Adamec v ruce možná živoucí důkaz, že to myslí vážně. Adamcová se totiž v poslední době opakovaně vydala do Kolumbie. Zlí jazykové tvrdí, že si našla novou lásku, a to Adamce dostalo do pořádného varu.

Sama Adamcová jakýkoliv vážný poměr ovšem popírá. „Nepřiznala jsem jiný než čistě kamarádský vztah. Jsme pouze kamarádi,“ brání se moderátorka v Expresu. Sdílný nebyl ani Adamec. „Jsou to kecy. S nikým se o tom nehodlám bavit,“ odsekl agresivně shora uvedenému webu a práskl s telefonem. A jak to vypadá s rozvodem?

„Máme za sebou první část rozvodu. Tu druhou jsem pozastavila z takových důvodů, o kterých nechci mluvit, ale nejsou to rozhodně ani majetkové, ani finanční důvody, aby si někdo nemyslel, že jsem se lekla, že přijdu o peníze. Tak to není. Mám k tomu důvod velmi osobní, zdravotní a proto jsem to zatím nechala být. Uvidíme, co bude dál. Ale nežijeme spolu, zatím prostě formálně jsme manželé ještě pořád," upřesnila aktuální stav na domácí frontě Jana pro portál Život v Česku.cz

Jiří Adamec o svém manželství: Náš vztah prochází vývojem, ale nerozvádíme se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
12. 1. 2022 • 23:33

Ta paní musí mít v hlavě slámu....pokud chce napsat knihu, tak si měla vybrat jiné téma, koho zajímají problémy v Kolumbii, tak slušní a inteligentní lidi ani nejedou, je to země zla, násilí, hnusu a kokainu a smrti....fakt blbka.

blankaflexi
11. 1. 2022 • 19:02

odesilatel ,, mbmb ,, velmi výstižné !!! chechtám se dlouho a nemůžu skončit !
Blbena zase není možná tak blbá,uháněla dlouho ŽABÁKA i když
byl ženatý,a až ho uhnala tak ho oškubala / jak to v současné době
dělá kdekterá / a teď si hraje na spisovatelku a ,,cestuje,, kvůli tomu po světě. Je to korunovaná *** !!!
Bože chlapi proč jste tak pitomí a nepoučíte se !!!!!!!

mbmb
11. 1. 2022 • 12:41

A máme telenovelu Žabák a blbena.Snad ne závody Tonda a Dáda
Ti blokovali i covid

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.