Jaromír Jágr (49) truchlí: Bolestivá ztráta v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaromír Jágr (49) truchlí: Bolestivá ztráta v rodině!

Naďa Kallová byla sestrou Jiřího Kally a neteří Jaromíra Jágra.
Naďa Kallová byla sestrou Jiřího Kally a neteří Jaromíra Jágra. (Koláž BLESKsport)

Tragická událost zasáhla rodinu Jágrových. Nejenže slavný hokejista řeší problémy s kladenským týmem, musí se navíc vyrovnat s úmrtím své neteře Nadi Kallové (†40). Jaromír Jágr tak momentálně zažívá velmi složité období...

Udržet tým Rytířů v extralize stůj co stůj, když se v osobním životě potýká se ztrátou příbuzné, je v současné době smutná realita hokejové legendy Jaromíra Jágra. Tragickou zprávu sdělil veřejnosti na svém Instagramu Jágrův synovec, jenž měl v minulosti se slavný strýcem osobní i pracovní neshody.

Legenda Jágr: V čem je stále výjimečný a co o něm vypovídá řeč čísel?

Video se připravuje ...

„Před koncem roku nám bohužel odešla moje milovaná sestra Naďa. Nezvládnu popsat, jak moc skvělý člověk byla... Stejně tak jako nezvládnu popsat její nádhernou duši, kdy byla pro každého vždy oporou. Budeš navždy v našich srdcích,“ napsal na svém profilu nevlastní bratr Nadi Jiří Kalla (28).

Většina příbuzných Jaromíra Jágra zůstává veřejnému životu skryta. Zdroj z okolí rodiny ovšem Blesku přeci jen prozradil pár detailů před odchodem mladé Nadi. „Taková krásná a hodná holka, měla malé dítě. Čtyři roky, chudinka, bojovala s leukemií, na podzim oslavila čtyřicátiny." Než Naďa onamocněla, i ona pracovala v Jágr Teamu. „S Jardou se sice moc neviděli, ale samozřejmě je to i pro něj velká rána,“ dodal zdroj.

Jágrův půlrok v extralize: Podívejte se na všechny jeho góly a asistence

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.