Co skrývá Alec Baldwin? Odmítá vydat policii mobil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co skrývá Alec Baldwin? Odmítá vydat policii mobil

Alec Baldwin maří vyšetřování?
Alec Baldwin maří vyšetřování? (Blesk)

Dnes je to 80 dní, co nešťastný výstřel z pistole v ruce Aleka Baldwina (63) zabil během natáčení filmu Rust kameramanku Halynu Hutchinsonovou (†42). Herec tehdy opakovaně slíbil pomáhat vyšetřovatelům, ale dodnes jim nevydal svůj mobilní telefon!

Podle odborníků je to podezřelé a hned se vyrojily spekulace, že mobil ukrývá tajemství, které by herci mohlo ošklivě přitížit. „Telefon by mohl ukrývat inkriminující informace. A pokud by se zjistilo, že na něm (Baldwin) něco důležitého smazal, mohlo by jít o pohrdání soudem,“ říká bývalý zaměstnanec prokuratury Kevin Kearon.

Jak došlo k výstřelu Aleca Baldwina? Podívejte se na animaci nehody!

Video se připravuje ...

Vyšetřovatel v minulosti Baldwina požádal o vydání mobilu, ale herec vzkázal, že chce vidět soudní příkaz! Ten byl v prosinci skutečně vystaven, ale policie telefon stejně nedostala. „Je to podezřelé a v rozporu s jeho slibem spolupracovat,“ podotýká Kearon. „Můj klient se domnívá, že prohlížet mu celý telefon je bezdůvodné, mělo by jít jen o hovory a textové zprávy, které souvisejí s případem,“ sdělil tisku Baldwinův právník. Policie přesto doufá, že by obsah mobilu mohl poskytnout nějaká další vodítka k vyřešení případu. A varují, že postavit se soudnímu příkazu by Baldwina vystavilo trestnímu stíhání.

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.