Aneta Krejčíková hlásí návrat do Ulice a hned... Potká lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aneta Krejčíková hlásí návrat do Ulice a hned... Potká lásku!

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Profimedia)

Mateřská se jí protáhla! Aneta Krejčíková (30) nejprve porodila v září 2018 syna Beníka a jen 19 měsíců po něm přišla na svět dcerka Tonička. Nyní se už ale herečka a dvojnásobná maminka vrací do nekonečného seriálu Ulice a spolu s ní i oblíbená postava Gábiny Pumrové, kterou nechali scenáristé před třemi roky odjet na zkušenou do Německa. A hned na úvod potká lásku, ale samozřejmě to nebude tak jednoduché...

Tři roky je dlouhá doba, přesto Aneta skoro žádnou změnu nepocítila. „Když jsem se sem vrátila, měla jsem pocit, jako kdybych točila před týdnem,“ řekla herečka, jejíž postava Gábiny se z Berlína vrátila jako úspěšná podnikatelka a v Ulici se chopí příležitosti rozjet podnikání s módou. Do toho jí cesty zkříží muž s velkým M – major Herman v podání Jana Holíka (42). Vzájemná přitažlivost zamilované dvojice se ale zkomplikuje, když jejich vztah praskne před Gábininými rodiči, neboť mají co tajit před rukou zákona! Anetu tak v roli čeká náročná životní zkouška... Není ovšem jediná, kdo si pochází určitými změnami. Co nového budou prožívat hvězdy oblíbeného seriálu, který můžete sledovat každý všední den od 18.30 hod. na Nově?

Linda Rybová (46) a Vasil Fridrich (45): Milostný trojúhelník

Alkoholička Blanka se díky exmanželovi Luďkovi vyhrabala ze dna. Vše by běželo jako na drátkách, kdyby si Blanka neuvědomila, že vlastně miluje Evžena, kterého hraje Martin Finger (51). To samozřejmě Luděk nehodlá akceptovat a dojde i k násilí! „Některé scény nepatří k nejpříjemnějším, ale vím, že je důležité, aby se v příbězích našich postav objevovaly,“ říká Fridrich. Tvůrci se snaží upozorňovat i na problémy, kterými si procházejí obyčejní lidé. Ať se jedná o domácí násilí, hledání práce, zdravotní témata, ale i snahy mladých otevřít oči těm, pro něž je ekologie slovem.

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám!

Video se připravuje ...

Rudolf Hrušínský (75) a Dana Syslová (76): Krize u Peškových

Klidné jaro nebude mít ani pan domácí Pešek se svou Amálkou. Trápení nejen jim způsobí Vanda v podání Kristýny Hrušínské (36) svým přiznáním, že randí s Evženem (M. Fingerem). Je to ale opravdu tak, nebo si to jen vymyslela? Pešek s Amálkou podporují Evžena, a naopak Miluše Šplechtová (64) hrající Vandinu maminku stojí za svou dcerou, dále ji chrání a rozmazluje. To se nelíbí její seriálové partnerce Jitce Smutné (69). Právě ona totiž tuší jedno velké Vandino tajemství, jehož prozrazení všechny zasáhne!

Jaroslava Obermaierová (75) a Václav Svoboda (57): Ženská nadvláda

U Nyklových nemůže být nikdy klid. Největší drbna z ulice Vilma (J. Obermaierová) stále vrtá do svého syna Lumíra (V. Svobody). Ten si po opileckém extempore nastěhuje do bytu Ingrid v podání Jany Sovákové (45). Netradiční bydlení v kamarádském stylu se pochopitelně jeho matce moc nezamlouvá. A do toho Lumírovi vstoupí do života ještě další žena – Kateřina, kterou hraje Martina Randová (50). Ta si ovšem padne s Ingrid do noty a obě si z Lumíra vystřelí. Jak si Lumír poradí s trapasy, které pod ženským velením vzniknou?

Ljuba Krbová (63) a Adrian Jastraban (52): Samá překvapení

Zatímco Bedřich Liška (A. Jastraban) si naplno vychutnává chvíle se svou milou Evou Hacurovou (28) v roli Alice a jediným mráčkem na nebi je její touha po miminku, na které se Bedřich příliš necítí, jeho bývalka Anička (L. Krbová) řeší trable se vztahem na dálku s partnerem Šimonem čili Alešem Procházkou (58). Aby toho nebylo málo, děti, které si Bedřich s Ančou tak trochu adoptovali, jim začnou přidělávat vrásky na čele. Sára (E. Businská) se začne překvapivě sbližovat s Danem (V. Hrabákem). Podle Liškových to berou puberťáci poněkud hopem a nejsou daleko od pravdy.

Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
7. 1. 2022 • 13:20

Na Ulici nekoukám, takže nemohu hodnotit, ale při přepínání mě tam irituje Ljuba Krbová - ten její výraz je otřesný!!! Možná ten výraz má v roli - je ale nekoukatelný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.