Jan Koller natočil film bez manželky: Hedvika nechtěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jan Koller natočil film bez exmanželky: Hedvika nechtěla!

Přijďte na mě do biografu. Jan Koller a producent Petr Větrovský pózovali s plakáty.
Přijďte na mě do biografu. Jan Koller a producent Petr Větrovský pózovali s plakáty. (Foto Sport – Michal beránek, ČTK/ V. Šimánek, Instagram)

Útulný hostinec bývalého fotbalisty Jana Rajnocha (40) v centru metropole. Za stolem zvedá laskavý obr plakát coby pozvánku do biografu.

S pětapadesáti přesnými trefami nejlepší střelec historie fotbalového nároďáku Jan Koller (48) dotočil film o svém nevšedním životě, jenž by v Hollywoodu vydal na kasovní trhák. Jmenuje se trefně Příběh obyčejného kluka a bude mít na stříbrném plátně premiéru 3. února. Ze sympaťáka každým coulem »Dina«, který si nikdy na nic nehrál, je rázem herec a culí se: „Jako filmová hvězda si vážně nepřipadám. Ta ze mě nikdy nebude, ale bavilo mě to, a vím, že při prémiéře budu hodně nervózní. Hlavně aby se to líbilo lidem.“

Nezlomný Koller. Podívejte se, co nabízí nový dokument o legendárním střelci

Video se připravuje ...

Část dokumentu je natočena v Monte Carlu, kde válel za zdejší oddíl a kde přebývá Honzova stále rajcovní exmanžeka Hedvika (43). Roli v jeho filmu však odmítla. „Jsou tam starší záběry, ale moje bývalá žena ve filmu mluvit nechtěla. Moje přítelkyně v něm mluví,“ pověděl Aha! Jan Koller. Tak tak, jeho partnerkou ve všem je sličná brunetka Zuzana Petzoldová.

Fotbalový obr Jan Koller: Na Horečku dorazil se svou půvabnou partnerkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.