Vojta Kotek neví kudy kam: Pachuť znásilnění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vojta Kotek neví kudy kam: Pachuť znásilnění

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka.
Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka. (FTV Prima)

Ve své herecké sbírce má Jana Wericha či Františka I. Štěpána Lotrinského. Nyní před Vojtou Kotkem (33) stojí další výzva, na kterou nekývl okamžitě.

Svou hereckou škálu tentokrát rozšíří o velmi specifickou roli. Stejně jako u dvou zmíněných pánů i nyní bude Vojta Kotek ztvárnit skutečnou osobu. Role však bude náročná hned z několika důvodů. Jedná se totiž o sexuálního predátora přezdívaného Guru Jára, jenž byl obžalován ze zneužívání studentek esoterické školy. Krom toho je stihán jako uprchlý v imigračním detenčním zařízení na Filipínách, jak napsal web idnes.cz.

Charismatický herec se proto dlouho rozmýšlel nad tím, zda nabídku vůbec přijme. „Moje první reakce byla, že bych to neměl hrát já. Byl jsem překvapen, že mi vůbec tuhle roli nabídli, a musím říct, že jsem jim to dost dlouho rozmlouval,“ cituje Blesk Vojtu Kotka, pro něhož je to první projekt, v němž ztvární takto zápornou roli.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

V třídílné minisérii se objeví i Anna Fialová (26) v roli jedné z obětí. Postava Alice bojuje s partnerem o dceru a jediným útěkem z nepříjemné reality jsou pro ni lekce jógy, které vede zmíněný guru Jaroslav Dobeš (50). „Když jsme natáčeli scénu u lékaře, co absolvují holky po znásilnění, tak mi z toho bylo úzko,“ přiznala herečka a zpěvačka.

Zakladatel esoterické školy Poetrie měl znásilnit šest žen. Podle svých slov ovšem na ženách prováděl takzvané odháčkování, tedy proces, během něhož zbaví ženy háčků, které v nich zanechali bývalí sexuální partneři. Reálně však se svou spolupracovnicí přivedl ženy do stavu bezbrannosti a poté s nimi sám měl pohlavní styk. Některé oběti se poté potýkaly s posttraumatickou stresovou poruchou.

Vojta Kotek je Einstein: Nový seriál na Primě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.