Skandál jak hrom v královské rodině! Ve hře je vyhnanství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Skandál jak hrom v královské rodině! Ve hře je vyhnanství

Rodina prince Williama a vévodkyně Kate
Rodina prince Williama a vévodkyně Kate (Instagram)

Sexuální skandál prince Andrewa nabírá na obrátkách a královna se začíná stavět na zadní. Soud je totiž na spadnutí a královská rodina se bojí jediného - že se prokáže, že princ skutečně opakovaně zneužil tenkrát ještě 17letou Virginii Giuffreovou. 

Do hlavního líčení zbývá jen kousek. To samozřejmě vyvolává na dvoře obrovskou nervozitu. Královna Alžběta II. (95) však stále tajně doufá, že soud prince Andrewa (61) sprostí viny.

Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář

Video se připravuje ...

„Pokud princ spor prohraje, je otázkou, co s ním bude dál. Nemůžete ho donutit k rezignaci jako běžného člověka, ale musel by se vzdát svého vévodství,“ uvedl deník Sunday Times. Připomněl také, že by královnu bylo velmi těžké přesvědčit, aby Andreowi titul vévody z Yorku odebrala, i přesto že titul zneuctil. Ve hře je i trest takzvaného „vnitřního vyhnanství“. To by pro vévodu znamenalo vzdát se všech charitativních projektů a vazeb na armádu. 

Svědectví Virginie Giuffreové (38), která tvrdí, že ji princ třikrát donutil k sexu v roce 2001, je však velmi přesvědčivé. Resumé se blíží. Stání je naplánováno na příští týden. 

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
16. 1. 2022 • 16:05

Krindy,to jsou zas pindy­.Cha­rita­tivníc­hpro­jektů se vzdal už předlo­ni..­.budí­čééék­.Vojen­ské hodnosti mu byly odebrány teď,to ano .A nevím co jste četli nebo na základě čeho tvrdíte že svědectví Virginie je "velmi přesvědčivé".Holka která pracovala jako animírka pro Epsteina léta najednou tvrdí,že zrovinka třikrát u toho trpěla,že byla donucena ačkoli zároveň přiznala že za jednu akci dostala 15 000 dolarů..To je luxusně placená profesionálka a ne oběť.A on je nepopsatelný osel když se ve svém postavení stýkal s tímto tvorem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.